Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Διανομή τροφίμων.

Διανομή τροφίμων.
Ο Δήμος Κατερίνης, ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Πιερίας, ανακοινώνει, ότι την Τετάρτη, 18/10/2017 και την Πέμπτη 19/10/2017 θα πραγματοποιήσει διανομή κρέατος (μοσχάρι – χοιρινό) και ειδών παντοπωλείου (ζυμαρικά, φασόλια, φακές, ζάχαρη)...

στους ωφελούμενους του προγράμματος «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης» που επέλεξαν να είναι ωφελούμενοι και του προγράμματος «Επισιτιστική και Βασική Υλική Συνδρομή» του ΤΕΒΑ.

Η διανομή θα γίνει στην αποθήκη του Δήμου Κατερίνης που βρίσκεται δίπλα στο Τ.Ε.Ι. Κατερίνης (Κανελλοπούλου 2 & Μαντζαροπούλου γωνία).

Για την παραλαβή είναι απαραίτητη η επίδειξη βιβλιαρίου κοινωνικής ασφάλισης ή άλλου επίσημου εγγράφου από το οποίο να προκύπτει ο ΑΜΚΑ.

Τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται και από μέλη της οικογένειας με την επίδειξη του ΑΜΚΑ τους.

Για την ακριβή ώρα προσέλευσης – διανομής, οι ωφελούμενοι θα λάβουν γραπτό μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο που έχουν δηλώσει κατά την αίτησή τους.

Όσοι δεν διαθέτουν ή δεν δήλωσαν κινητό τηλέφωνο θα παραλάβουν την Πέμπτη, 19/10/2017, ώρες 13.00 έως 15.00.

Δικαιούχοι είναι αποκλειστικά οι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης, οι οποίοι δήλωσαν την επιθυμία τους να είναι και ωφελούμενοι του ΤΕΒΑ.



Ο Αντιδήμαρχος Κατερίνης
Νικόλαος Παπαζιώγας