Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΚΑΙ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΚΑΙ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η φετινή λαμπερή, εκδήλωση για την επίσημη παρουσίαση του φετινού ρόστερ 2017/2018, των αγωνιστικών εμφανίσεων καθώς και του μέγα χορηγού του ΠΙΕΡΙΚΟΥ μας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε μέσα σε μια εντυπωσιακή και εορταστική βραδιά στο Συνεδριακό Κέντρο Κατερίνης (ΕΚΑΒΗ) το βράδυ του Σαββάτου. Παρόντες ήταν όλοι οι φίλοι και οι αγνοί φίλαθλοι που σχετίζονται και αγαπούν την «μελανόλευκη» ομάδα δίνοντας με την παρουσία τους ένα ξεχωριστό στίγμα και χρώμα στην εορταστική βραδιά. Αρκετοί εκπρόσωποι των ΜΜΕ και του αθλητικού ρεπορτάζ (τύπος, ηλεκτρ. σελίδες, ραδιόφωνο) δημοσιογράφοι, αθλητικογράφοι, αθλητικοί ρεπόρτερ, συντάκτες που πάντα στέκονται αρωγοί και συμπαραστάτες στην πορεία και στα δρώμενα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ κάτω από όλες τις συνθήκες και τους ευχαριστούμε θερμά και δημόσια.

Η παρουσία των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού επιτελείου συνοδεύτηκε από το θερμό και υποστηρικτικό χειροκρότημα του κόσμου, ενώ ταυτόχρονα παρουσιάστηκαν και οι νέες εντυπωσιακές αγωνιστικές και εμφανίσεις αποστολής της γνωστής ιταλικής εταιρίας «lotto», η οποία ντύνει φέτος την ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, προσδίνοντας της ένα διαφορετικό και ξεχωριστό στυλ μέσα στα γήπεδα.

Υπάρχουν άνθρωποι που τα λογότυπα των εταιριών τους βρίσκονται στις φανέλες των ομάδων, οι άνθρωποι αυτοί είναι η κινητήρια δύναμη. Είναι καταξιωμένοι επαγγελματίες/επιχειρηματίες και προφανώς συντάσσονται με αυτό που εμείς έχουμε σαν φιλοδοξία και σαν όραμα.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο Γιώτης Μαβίνης σε συνεργασία με τον Μάκη Παντζιάλα, την επιμέλεια είχε η διοίκηση της ομάδας. Αξίζει να σημειωθεί πως η εκδήλωση εμπλουτίστηκε από την προβολή βίντεο και πλούσιων φωτογραφιών. Ο Α΄ Αντιπρόεδρος Πασχάλης Τσιτιρόκης και ο Υπεύθυνος Τύπου και Επικοινωνίας Βασίλης Τσακιρίδης εκ μέρους της ομάδας ευχαρίστησαν τον χορηγό και την νεοσύστατη εταιρία της οικογένειας Χρήστου Μανώλα, «do fun do» για την ευγενή οικονομική στήριξη καθώς και όλους τους παρευρισκόμενους στην εκδήλωση με την ιδιότητα καθενός.

Στην ανοικτή εκδήλωση παρευρέθησαν οι: Εκπρόσωπος του βουλευτή Πιερίας Κων/νου Κουκουδήμου ο Ιωάννης Παπαργυρίου. Εκπρόσωποι του Δήμου Κατερίνης, ο Αντιδήμαρχος Νικόλαος Παπαζιώγας, ο Πρόεδρος του ΟΠΠΑΠ Κατερίνης Θεόδωρος Παυλίδης, ο οποίος απεύθυνε χαιρετισμό καθώς και δημοτικοί σύμβουλοι. Εκπρόσωποι της ΕΠΣ Πιερίας, ο Γεν. Γραμματέας της Ένωσης Δημήτριος Τσακνάκης ο οποίος απεύθυνε χαιρετισμό, το μέλος της Ένωσης Απόστολος Παυλίδης. Εκπρόσωπος των Παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΠΙΕΡΙΚΟΥ ο πρόεδρος Νικόλαος Καλαμπάκας. Εκπρόσωπος του ΣΦΙΠ ο Γεν. Γραμματέας Γεώργιος Λάλας. Εκπρόσωπος των φιλάθλων ΣΟΠ ΘΥΡΑ 5 ο πρόεδρος Ελευθέριος Βασιλειάδης ο οποίος απεύθυνε χαιρετισμό. Το μέλος της Π.Ε. της Ν.Δ. Ελευθέριος Μωυσιάδης, ο οποίος απεύθυνε χαιρετισμό και φυσικά όποιος επιθυμούσε μπορούσε να έχει τον λόγο για χαιρετισμό. Επίσης παρευρέθησαν μέλη προηγούμενων διοικήσεων του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, διαιτητές και προπονητές.

Έπειτα δόθηκε ο λόγος στον χορηγό της ομάδας Χρήστο Μανώλα ο οποίος αναφέρθηκε στην νεοσύστατη εταιρία “do fun do” online e-shop η οποία εισέρχεται στην αγορά αναπτύσσοντας την φιλοσοφία της εταιρίας και την οικονομική στήριξη στην ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ και στην διοίκηση του προέδρου Γιώργου Κοκαβίδη ο οποίος απουσίαζε στο εξωτερικό.

Ακολούθησε η παρουσίαση όλων των φετινών εμφανίσεων της ομάδας και ακολούθησε η ατομική εκφώνηση από τον παρουσιαστή όλων των ποδοσφαιριστών, στη συνέχεια παρουσιάστηκε το τεχνικό επιτελείο που καθοδηγεί την ομάδα στο πρωτάθλημα κάτω από τις οδηγίες τους και ακολούθησαν αναμνηστικές φωτογραφίες όλων των παρευρισκομένων με το ρόστερ της ομάδας.

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ευχαριστεί για μια ακόμη φορά όλους όσους βρέθηκαν με την ιδιότητά τους στην εντυπωσιακή και εορταστική εκδήλωση παρουσίασης του φετινού ρόστερ και των εμφανίσεων υπό την παρουσία του χορηγού της οικογενείας Χρήστου Μανώλα. Τον παρουσιαστή Γιώτη Μαβίνη και τον υποστηρικτή της επίσημης ιστοσελίδας www.pierikos-fc.gr του ΠΙΕΡΙΚΟΥ Μάκη Παντζιάλα, τον Δήμο Κατερίνης για την παραχώρηση του Συνεδριακού Κέντρου Κατερίνης, όλα τα ΜΜΕ, τους φίλους και τους αγνούς φιλάθλους και φυσικά τον θερμό υποστηρικτή και χορηγό Χρήστο Μανώλα και ξανά όλους τους παραπάνω μιας και ανήκουν όλοι και πολλοί άλλοι οι οποίοι απουσίαζαν δικαιολογημένα για διάφορους λόγους (προσωπικούς και οικογενειακούς) και ήθελαν να βρίσκονται μαζί μας στη μεγάλη «μελανόλευκη» γιορτή της οικογένειας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ.

Ευχόμαστε συλλογικές διακρίσεις, υγεία και πολλές επιτυχίες στην «μελανόλευκη» φανέλα μας.

Το φετινό ρόστερ 2017-2018 της ομάδας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ αποτελείται από τους εξής 25 ποδοσφαιριστές: Γκουτρουμπής Φώτιος, Γούτσιος Ραφαήλ, Κανταρτζής Ιωάννης, Καραγκούνης Σωτήριος, Καρτσαμπάς Αθανάσιος, Καρτσαμπάς Αλέξανδρος, Κατσιαμήτας Αλέξανδρος, Κοκονόζι Φράνκο, Κραγιόπουλος Εμμανουήλ, Κτιστόπουλος Γεώργιος, Κυριλλίδης Σωκράτης, Κωστίκος Γεώργιος, Λαζαρίδης Χρήστος, Λαμπίρης Κων/νος, Παπαδόπουλος Συμεών, Παπατολίκας Δημήτριος, Παραφέστας Ζήσης, Ράντος Ιωάννης, Σαμανίδης Κων/νος, Τερζής Γεώργιος, Τοπουζλής Ηρακλής, Τουλίκας Βασίλειος, Τουλκερίδης Σταύρος, Τσιαμπέρας Χρήστος, Ouattara Ismael.

Προπονητικό Επιτελείο: προπονητής Θεοδοσιάδης Νικόλαος, βοηθός προπονητή Κωνσταντινίδης Παναγιώτης, προπονητής τερματοφυλάκων Συμεωνίδης Ιωάννης.


Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

*Φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση εδώ : https://pierikialithia.blogspot.gr/2017/10/pierikos2017-parousiasi.html