Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΛΗΓΕΝΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 17ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ & ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Πρωτοβουλία αλληλεγγύης από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 17ου Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου Κατερίνης: Συγκέντρωση Ρούχων και τροφίμων για τους πληγέντες στη Δυτική Αττική.

Τρόφιμα και είδη ρουχισμού συγκεντρώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 17ου Δημοτικού Σχολείου & Νηπιαγωγείου Κατερίνης σε συνεργασία με το Σύλλογο Διδασκόντων του Σχολείου και την αρωγή του Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πιερίας Δημήτριου Συριανίδη για τους ανθρώπους που επλήγησαν από τα επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα στη Μάνδρα Αττικής. Συγκεκριμένα, τα είδη που θα συγκεντρωθούν είναι ρούχα, κουβέρτες και τρόφιμα μακράς διαρκείας.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία αλληλεγγύης σε μια δύσκολη στιγμή για εκατοντάδες συμπατριώτες μας που θρηνούν ανθρώπους, σπίτια και περιουσίες. Ο πρόεδρος του Συλλόγου Γιάννης Μαυρίδης, σε σχετική δήλωση τόνισε: «Σ’ αυτή τη δύσκολη στιγμή, με πολλούς συνανθρώπους μας να βρίσκονται σε απελπισία και απόγνωση ευαισθητοποιούμαστε δίνοντας χείρα βοηθείας. Το σχολείο μας έλαβε την πρωτοβουλία και συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης σε τρόφιμα και ρουχισμό και μέσα στην εβδομάδα θα στείλουμε τη βοήθειά μας στη Μάνδρα Αττικής. Εκφράζω τη βεβαιότητα ότι οι Πιεριείς θα ανταποκριθούν στο κάλεσμά μας και θα δείξουν για ακόμα μια φορά αλληλεγγύη».

Το σημείο συλλογής είναι το 17ο Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείου και οι μέρες και ώρες είναι:

Σάββατο 18/11: 5-8μ.μ.

Κυριακή 19/11: 11π.μ. – 1μ.μ.

Δευτέρα – Τετάρτη: 8π.μ. -3μ.μ. (ώρες λειτουργίας Σχολείου)


Ο Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας
Γιάννης Μαυρίδης Δημήτρης Φιλιππίδης