Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

24ωρη ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ 05112017


ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017

Το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης καλεί τους εργαζόμενους στο εμπόριο να συμμετάσχουν μαζικά στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία που έχει κηρύξει η ΟΙΥΕ για την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, ημέρα προγραμματισμένης Κυριακάτικης λειτουργίας όλων των καταστημάτων, που συμπίπτει με την περαιτέρω απελευθέρωση των Κυριακών που ψήφισε το Μάιο η Κυβέρνηση με το 4ο μνημόνιο, ακολουθώντας τις εντολές δανειστών και μεγαλοεργοδοτών.

Οι εργαζόμενοι δεν αποδεχόμαστε τη μερική ή ολική κατάργηση της Κυριακής-αργίας. Επαναλαμβάνουμε ότι δε θα χαρίσουμε καμία Κυριακή, γιατί η Κυριακή είναι για τις οικογένειές μας, για την ξεκούρασή μας, για τα παιδιά μας.

Καλούμε για μια ακόμη φορά όλους τους εργαζόμενους κάθε κλάδου αλλά και τους πολίτες στο σύνολό τους, να μη συναινέσουν εμπράκτως στην κατάφωρη καταπάτηση των εργασιακών μας δικαιωμάτων στο βωμό του κέρδους των πολυεθνικών και των μεγάλων επιχειρήσεων. Θα πρέπει ο καθένας ξεχωριστά αλλά και όλοι από κοινού, να πούμε ένα μεγάλο ΟΧΙ στο άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές.

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ! 
ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΜΑΣ! 

Κατερίνη, 31-10-2017
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ