Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας:Βιωματικά σεμινάρια με θέμα: «Παιδική Επιθετικότητα, Ενίσχυση Θετικής Συμπεριφοράς και ο Ρόλος της Οικογένειας». Το πρόγραμμα θα απευθύνεται σε γονείς παιδιών νηπιακής (4-5 ετών) και σχολικής ηλικίας (6-12 ετών)

Στο πλαίσιο δράσεων του Δικτύου πρόληψης και προαγωγής υγείας, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, θέλοντας να καλύψει τον τομέα συμβουλευτικής των γονέων αλλά και να ενισχύσει τον ιδιαίτερα δύσκολο γονεϊκό ρόλο, θα οργανώσει βιωματικά σεμινάρια με θέμα: «Παιδική Επιθετικότητα, Ενίσχυση Θετικής Συμπεριφοράς και ο Ρόλος της Οικογένειας».

Το πρόγραμμα θα απευθύνεται σε γονείς παιδιών νηπιακής (4-5 ετών) και σχολική ηλικίας (6-12 ετών) και θα υλοποιηθεί από τις Διευθύνσεις Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας, σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της Περιφέρειες Κεντρικής Μακεδονίας από τα μέλη του Δικτύου με ψυχοκοινωνική ειδίκευση.

Η διάρκεια των σεμιναρίων θα είναι οκτώ (8) δίωρες εβδομαδιαίες συναντήσεις σε πρωινές ώρες. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Την αίτηση συμμετοχής μπορείτε να παραλάβετε από τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας (Τμήμα Κοινωνικής Μέριμνας), καθώς και από την ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (www.pkm.gov.gr), επιλέγοντας Π. Ε. Πιερίας και στη συνέχεια ΝΕΑ-ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ. Συμπληρωμένη η αίτηση αποστέλλεται στις διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: m.kosta@pieria.pkm.gov.gr και g.stikos@pieria.pkm.gov.gr ή υποβάλλεται ιδιοχείρως στην Υπηρεσία ( 28ης Οκτωβρίου 40, 1ος όροφος, γραφείο 104). Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2351351294 και 2351351286.


Μ.Ε.Π.
Η ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗΣ
ΜΥΡΟΦΟΡΑ ΤΣΑΡΟΥΧΑ