Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ
Θερμά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, στο προπονητικό επιτελείο, στους φιλάθλους, φίλους και οπαδούς μας της μεγάλης οικογένειάς μας που λέγεται ΠΙΕΡΙΚΟΣ.



Συγχαρητήρια για το ποδοσφαιρικό πρόσωπο κι ανάστημα που επιδείξατε στο Α΄ ΔΑΚ Κατερίνης και σας απόλαυσαν όλοι οι Πιεριείς. Για μεγάλο χρονικό διάστημα 40΄ λεπτών ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ αγωνίστηκε με 10 ποδοσφαιριστές.

Σταθήκατε όλοι παλικάρια. Η απόδοσή σας στο συγκεκριμένο παιχνίδι αποδεικνύει περίτρανα ότι είχατε κατάθεση ψυχής και πίστης για το αποτέλεσμα, καθώς αποδείξατε τα τεράστια αποθέματα ψυχικών δυνάμεων που είχατε ώστε να έρθει το ποθητό αποτέλεσμα.

Με επιμονή κι αποφασιστικότητα καταφέρατε κάτι που στην τροπή του παιχνιδιού φαινόταν δύσκολο κι ακατόρθωτο, αλλά στη συνέχεια με την αγωνιστικότητά σας το καταφέρατε.

Μεταδώσατε ότι «η περηφάνια και η αξιοπρέπεια έχουν νόημα μέσα στον αγωνιστικό χώρο».

Ευχόμαστε στην ομάδα μας επιτυχίες στα επόμενα παιχνίδια, τιμώντας τη λαμπρή ιστορία της.

Ο ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ευχαριστεί τους φιλάθλους και τους φίλους της ομάδας που υποστήριξαν θερμά και συνεχώς τους ποδοσφαιριστές μας καθώς και τους φίλους και φιλάθλους του ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΗΜΑΘΙΑΣ για την υποδειγματική και άψογη μέσα σε αθλητικό πνεύμα συμπεριφορά όλων των παρευρισκομένων και εύχεται καλή συνέχεια στην ομάδα του ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ.

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ προηγήθηκε στο 9΄ με 1-0 με καταπληκτικό σουτ του Κραγιόπουλου, ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ισοφάρισε στο 62΄ με τον Κίτσα αλλά ο Κοκονόζι σφράγισε τη νίκη με διαγώνιο σουτ στο 90΄, δίνοντας και πάλι τη νίκη στην ομάδα του.

Πιερικός: (Γιώργος Καμπερίδης): Παπατολίκας, Κυριλλίδης (77΄Κοκονόζι), Τουλίκας, Κανταρτζής, Ουατταρά (25΄Κατσιαμήτας), Καρτσαμπάς, Κραγιόπουλος, Κωστίκος, Γκουντρουμπής, Κτιστόπουλος (58΄Παραφέστας), Σαμανίδης.

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων: (Θωμάς Αμπρικίδης): Αργυρόπουλος, Συμπεθέρης, Βλάχος,(75΄Λαγδάρης) Τσουλχάη, Τερζής, Ταταρίδης, Ποτουρίδης (77΄Καπετάνος), Κοκοράκης (62΄Βαφειάδης), Ζωγράφος, Κίτσας, Παρσόπουλος (83΄Ευθυμίου).

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ