Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2017

Κιτιξής Κωνσταντίνος - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Κιτιξής Κωνσταντίνος - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ
Θέλω να ευχαριστήσω εκ μέρους της επιτροπής υποστήριξης της Φώφης Γεννηματά στη Πιερία όλες και όλους για την στήριξη και την εμπιστοσύνη τους. Τολμήσαμε. Έγινε το αποφασιστικό βήμα, ένα συγκλονιστικό πολιτικό γεγονός για την Δημοκρατική Προοδευτική Παράταξη και την χώρα.


Οι 2.279 ψηφοφόροι στη Πιερία που είναι συνιδρυτές στην μεγάλη Κεντροαριστερά , δικαίωσαν το εγχείρημα της ίδρυσης του νέου ενιαίου φορέα της ευρύτερης Κεντροαριστεράς , πρωτοβουλίας της Φώφης Γεννήματα. Έδωσαν εντολή ενότητας και αλλαγής. Έστειλαν μήνυμα αντίστασης και αντίδρασης στις συντηρητικές πολιτικές των δυνάμεων του δικομματισμού του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και της ΝΔ.

Η ώρα της ανατροπής του πολιτικού σκηνικού ήρθε. Βρισκόμαστε μπροστά σε μια μεγάλη ΑΛΛΑΓΗ, με πρωταγωνιστή τον ενιαίο φορέα της Κεντροαριστεράς, που φέρνει το πραγματικά ΝΕΟ στην πολιτική μας ζωή.

Ευχαριστώ όλους τους υποστηρικτές της Φώφης Γεννηματά για τον καλό αγώνα που δώσαμε και την συμβολή τους στην επιτυχία της προσπάθειας.

Είμαι βέβαιος ότι θα είμαστε όλοι μαζί την επόμενη μέρα.

Προχωράμε μαζί με αυτοπεποίθηση.

Ευχαριστώ όλους τους υποψηφίους και τους υποστηρικτές των άλλων 8 υποψηφίων για τον κόσμιο εκλογικό αγώνα τους, με τους οποίους είναι σίγουρο ότι θα είμαστε μαζί και την επόμενη μέρα.

Θέλω να προσκαλέσω για άλλη μια φορά τους προοδευτικούς πολίτες να στείλουν με την ψήφο τους την ερχόμενη Κυριακή ένα μήνυμα ενότητας της παράταξης.

Τολμάμε για την παράταξη, τολμάμε για τη χώρα μας και όλοι μαζί μπορούμε να φέρουμε τη νέα αλλαγή.

Την Κυριακή 19 Νοέμβριου 2017 προσερχόμαστε ΟΛΟΙ στις κάλπες για να ψηφίσουμε Φώφη Γεννηματά .

Για την Επιτροπή Υποστήριξης
Φώφης Γεννηματά στην Πιερία

Κιτιξής Κωνσταντίνος