Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2017

Δεύτερη διανομή Νοεμβρίου για τους δικαιούχους ΚΕΑ-ΤΕΒΑ από το Δήμο Δίου Ολύμπου

Ο Δήμος Δίου - Ολύμπου, ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. Πιερίας, ανακοινώνει, ότι την Πέμπτη 30/11/2017 και αυστηρά μόνο για μια (1) ημέρα λόγω τελευταίας ημέρας του μήνα, θα πραγματοποιήσει διανομή ειδών παντοπωλείου, βρεφικές πάνες – μωρομάντηλα και κοτόπουλο στους ωφελούμενους του προγράμματος «Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης».

Η διανομή θα γίνει στην Κον/σα (πρώην δημαρχείο Δίου).

Για την παραλαβή είναι απαραίτητη η επίδειξη βιβλιαρίου κοινωνικής ασφάλισης ή άλλου επίσημου εγγράφου από το οποίο να προκύπτει ο ΑΜΚΑ.

Τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται και από μέλη της οικογένειας με την επίδειξη του ΑΜΚΑ τους.

Οι ωφελούμενοι θα μπορούν να παραλάβουν τα είδη από τις 9:00 π.μ. έως τις 14:00 μ.μ. και σχετική ενημέρωση θα λάβουν με γραπτό μήνυμα στο κινητό τηλέφωνο που έχουν δηλώσει κατά την αίτηση τους.

Δικαιούχοι είναι αποκλειστικά οι ωφελούμενοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης, οι οποίοι δήλωσαν την επιθυμία τους να είναι και ωφελούμενοι του ΤΕΒΑ.

Από 1/6/2017 ωφελούμενοι του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ) καθίστανται αυτοδίκαια οι εκάστοτε δικαιούχοι του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ). Από 1/6/2017 καταργούνται, η υπ’αριθ. Δ23/οικ.19162/1277/27-5-2015 (Β΄ 1066) υπουργική απόφαση, "Καθορισμός εισοδηματικών και περιουσιακών κριτηρίων των ωφελούμενων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (TEBA/FEAD)»" καθώς και οι βάσει αυτής ισχύουσες λίστες ωφελουμένων ΤΕΒΑ.


Ο Αντιδήμαρχος Δίου - Ολύμπου
Πούλιος Α. Ιωάννης