Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΣΤΟ 5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΣΤΟ 5ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Στα πλαίσια του κοινωνικού χαρακτήρα και της αμφίδρομης επαφής της ομάδας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ με την τοπική κοινωνία και ειδικά με τη νεολαία/μαθητές, επισκέφθηκε την Παρασκευή με αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών, τεχνικού τιμ και διοίκησης το 5ο Δημοτικό Σχολείο Κατερίνης.


Η αντιπροσωπεία της ομάδας μας με τους ποδοσφαιριστές: Αλέξανδρο Κατσιαμήτα, Φράνκο Κοκονόζι, Ηρακλή Τοπουζλή, Εμμανουήλ Κραγιόπουλο, Σωκράτη Κυριλλίδη, Γιώργο Κωστίκο, Ismael Thierry Ouattara και με επικεφαλή της διοίκησης τον Υπεύθυνο τύπου και επικοινωνίας Βασίλη Τσακιρίδη και τον προπονητή Γιώργο Καμπερίδη επισκέφθηκαν το παραπάνω δημοτικό σχολείο στα πλαίσια «Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ κοντά στη νεολαία».
Η υποδοχή από τους μαθητές του σχολείου και τους εκπαιδευτικούς ήταν θερμή με τη διεύθυνση του σχολείου τον διευθυντή κ. Βασίλη Τσακιρίδη και τους εκπαιδευτικούς του σχολείου να καλωσορίζουν την αποστολή του ΠΙΕΡΙΚΟΥ στο σχολείο τους, με χαρά και συνθήματα μαθητών. Με τη σειρά τους ο κ. Γιώργος Καμπερίδης ευχαρίστησε όλους για την υπέροχη υποδοχή αναφέροντας πως ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ είναι κοντά στη νεολαία και στους μαθητές με δράσεις δωρίζοντας στο σχολείο μια αφίσα και ένα λάβαρο της ιστορικής ομάδας του ΠΙΕΡΙΚΟΥ ως ενθύμιο της επίσκεψης. Ακολούθησε προς έκπληξη όλων κι ένα δίτερμα στον αύλειο χώρο του σχολείου με τις ομάδες των μαθητών και των μαθητριών μεγάλων τάξεων, για την ιστορία του σχολείου νικήτριες ήταν οι ομάδες των σχολείων αντίστοιχα, αλλά πάνω απ΄ όλα νίκησε «η χαρά» στα πρόσωπα των μαθητών. Οι ποδοσφαιριστές είχαν την ευκαιρία να περάσουν διαφορετικές στιγμές εκτός αγωνιστικών χώρων συνομιλώντας και μοιράζοντας αυτόγραφα, εισιτήρια δωρεάν για το παιχνίδι και χαρά στους μαθητές προσκαλώντας όλο το σχολείο για τα εντός έδρας παιχνίδια του πρωταθλήματος, παίρνοντας δύναμη από τους μαθητές για την δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος. Δείχνοντας έμπρακτα ότι η ομάδα θέλει δίπλα της τους νεαρούς μαθητές ως δωδέκατο παίχτη.

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ευχαριστεί θερμά τη διεύθυνση του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης τον διευθυντή κ. Βασίλη Τσακιρίδη για την πολύ όμορφη φιλοξενία με κεράσματα. Εύχεται στους εκπαιδευτικούς του 5ου Δημοτικού Σχολείου Κατερίνης καλή συνέχεια στο δύσκολο έργο τους και στους μαθητές καλή πρόοδο στη σχολική τους ζωή.

Εύχεται επίσης χαρούμενα Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2018 με υγεία και ευτυχία.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ