Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

ΕΛΑΜΨΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ Η ΣΥΝΕΣΤΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΝΕΑΣ ΕΦΕΣΟΥ «Ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ»

Το ζητούμενο σε μια πολιτιστική εκδήλωση είναι η άρτια διοργάνωση, το ποιοτικό περιεχόμενο, η ικανοποιητική συμμετοχή, το πολιτισμένο περιβάλλον, τα ευάρεστα ψυχικά συναισθήματα όλων και η εσωτερική παρόρμηση να συμμετάσχουν ενεργά και να εκφραστούν με το τραγούδι και το χορό.


Αυτά και όχι μόνο, υπήρχαν στη Συνεστίαση του πολιτιστικού συλλόγου Μικρασιατών Νέας Εφέσου «Ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ», η οποία πραγματοποιήθηκε στο οικογενειακό κέντρο «ΠΙΕΡΙΔΑ», στο 2ο χιλιόμετρο Κατερίνης-Νέας Εφέσου, το Σάββατο 09 Δεκεμβρίου 2017.

Η διεύθυνση του κέντρου ανέλαβε όλες τις υποχρεώσεις, σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις και εξυπηρέτησε τους συμμετέχοντες με τον καλύτερο τρόπο.

Τα τμήματα του συλλόγου παρουσίασαν προγράμματα παραδοσιακών τραγουδιών και χορών. Ο ήχος ήταν εξαιρετικός με τη συμβολή των αδελφών Μαχρέμη και η ορχήστρα υπέροχη.

Τραγούδησαν: Μαρίκα Φωτοπούλου, Δημήτρης Κατιρτζής, Κώστας Καψάλης, Βασίλης Μαυρομουστακίδης, και Βαγγέλης Τσιγκαρόπουλος.

Στα όργανα: Μαρίκα Φωτοπούλου (Βιολί), Κώστας Καψάλης (Κιθάρα), Παναγιώτης Λυμπανοβνός (Μπουζούκι), Γιάννης Σακούλας (Λαούτο), Νίκος Χαρισσόπουλος (Κλαρίνο), Βασίλης Μαυρομουστακίδης (Ποντιακή Λίρα), Γιώργος Μιχαηλίδης (Νταούλι). Συγκίνησαν και ενθουσίασαν οι δύο νεαροί με τα ποντιακά. Όλο το πρόγραμμα ήταν υπέροχο και οι συντελεστές κορυφαίοι και αξιέπαινοι.

Παραβρέθηκαν πολλοί εκπρόσωποι αρχών και φορέων. Ο Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου Κώστας Δημόπουλος, ο Αντιδήμαρχος-Αναπληρωτής Δημάρχου Νικόλαος Λάππας, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ευαγγελία Μόχλα-Φαρμάκη, Κώστας Δημη-τριάδης, Νικόλαος Λαπάτσης, Ελένη Βακουφτσή, Άρης Ρεμπατσιός, Γιώργος Κυριακίδης (Κατερίνης), ο Πρόεδρος της Νέας Εφέσου Χαράλαμπος Κουτσιμάνης, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κατερίνης Ανέστης Μυστρίδης, ο πρώην Διοικητής του Νοσοκομείου Κατερίνης Αστέριος Φαρμάκης, Ο Πολιτευτής της Ν.Δ. Δημήτριος Μπέης, ο Πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Μικρασιατών Πιερίας Τάσος Μπογιατζής, ο Πρόεδρος του ποντιακού συλλόγου Κατερίνης «ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ» Άρης Κασιμίδης, ο εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Ένωσης Ποντιακών Σωματείων Νίκος Φωτιάδης, εκπρόσωποι του πολιτιστικού συλλόγου Εντοπίων Νέας Εφέσου «ΤΟ ΣΤΟΥΠΙ», του πολιτιστικού συλλόγου Ανδρομάχης, ο Διευθύνων σύμβουλος της ΔΙΟΝ Τηλεόρασης Πλάτων Τασχουνίδης, ο ιδιοκτήτης του «Ράδιο ΜΑΝΟΣ» Λαοκράτης Δεμηρτζόγλου, πολλά μέλη και φίλοι του συλλόγου.

Η πρόεδρος του συλλόγου κυρία Δέσποινα Αβρουδιάδου-Τσαπανίδου καλωσό-ρισε τους συμμετέχοντες και ευχαρίστησε τους χορηγούς των εκδηλώσεων του συλλόγου, τα Μ.Μ.Ε. που τις προβάλουν, αυτούς που πρόσφεραν τα δώρα, που ήταν ποιοτικά και ακριβά, τους εθελοντές και όλα τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου.

Εξέφρασε τα θερμά της συγχαρητήρια στα μέλη των τμημάτων του συλλόγου, για την επιλογή τους και στις δασκάλες Μαρίκα Φωτοπούλου και Γιαννούλα Πριώνα, για την ποιοτική προσφορά τους.

Το Διοικητικό συμβούλιο του πολιτιστικού συλλόγου Μικρασιατών Νέας Εφέσου «Ο ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ» εύχεται σε όλους Καλά Χριστούγεννα, Ευτυχισμένο και Δημιουργικό το 2018.

Το μήνυμα των Άγιων Ημερών να ζεστάνει τις καρδιές όλων των ανθρώπων και να επικρατήσουν η Αγάπη, η Ειρήνη και όλα τα χαρακτηριστικά της Ανθρωπιάς.

ΑΠΟ ΤΟ Δ. Σ.