Πέμπτη 28 Δεκεμβρίου 2017

Ευχές του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη για τη νέα χρονιά

Ευχές του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη για τη νέα χρονιά
Στο κατώφλι του νέου χρόνου σας απευθύνω τις θερμότερες ευχές μου για υγεία, δύναμη, προσωπική και οικογενειακή προκοπή. Υποδεχόμαστε το 2018 με πίστη και αισιοδοξία επαναπροσδιορίζοντας στόχους, προτεραιότητες και πρότυπα.

Ο νέος χρόνος μας καλεί να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και με σκληρή δουλειά, νηφαλιότητα και αποφασιστικότητα να ξεπεράσουμε δημιουργικά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα μας.

Στο Δήμο Κατερίνης, με τόλμη, κατανόηση και αλληλεγγύη θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε με όσες δυνάμεις διαθέτουμε πλάι στον πολίτη και δίπλα στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, με στόχο να ανακουφίσουμε την καθημερινότητά τους.

Παράλληλα, η σκέψη μας είναι κοντά στους νέους ανθρώπους, οι οποίοι καλούνται να επιβιώσουν σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό περιβάλλον. Για τη νέα αυτή γενιά, οφείλουμε να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις μίας ελπιδοφόρας αφετηρίας για τον τόπο, με όραμα, ρεαλισμό και προοπτική.

Τις πιο εγκάρδιες ευχές μου απευθύνω και στους όπου γης ξενιτεμένους συμπατριώτες μας, οι οποίοι είτε λόγω των δύσκολων συνθηκών είτε για προσωπικούς λόγους, επέλεξαν να μεταναστεύσουν σε κάποιο άλλο σημείο του πλανήτη.

Διατηρώντας ισχυρή την πίστη και ζωντανή την ελπίδα, ότι, παρά τις αντιξοότητες των καιρών όλοι μαζί μπορούμε να τα καταφέρουμε, εύχομαι ολόψυχα,

Καλή χρονιά, με πολλά αληθινά χαμόγελα σε κάθε σπίτι, σε κάθε οικογένεια!

ΣΑΒΒΑΣ ΧΙΟΝΙΔΗΣ

Δήμαρχος Κατερίνης