Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΔΡΑ ΜΕ 0-3 ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟ

Μεταμορφωμένος παρουσιάστηκε ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ στη Χαλάστρα απέναντι στον ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟ και επικράτησε με 0-3 χάρη και στον διακριθέντα τερματοφύλακα Δημήτρη Παπατολίκα.

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ μπήκε στο β΄ ημίχρονο πιο αποφασισμένος και μεταμορφωμένος από το α΄ ημίχρονο όπου και καρποφόρησαν οι ενέργειές του. Τα τέρματα 0-3 πέτυχαν οι: Γκουντρουμπής 62΄, Κραγιόπουλος 78΄ και Σαμανίδης 91΄ αντίστοιχα. Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ευχαριστεί τους φιλάθλους του που ακολούθησαν την ομάδα στην Χαλάστρα και οι οποίοι ακολουθούν τον ΠΙΕΡΙΚΟ σε όλα τα εκτός παιχνίδια του θέλοντας να είναι πάντα κοντά στην αγαπημένη τους ομάδα. Η ενδεκάδα για τον ΠΙΕΡΙΚΟ: Παπατολίκας, Κυριλλίδης, Σαμανίδης, Κανταρτζής, Χατζηδίμπας, Κωστίκος, Καρτσαμπάς, Κτιστόπουλος (Λαζαρίδης), Κραγιόπουλος (Τουλίκας), Γκουντρουμπής (Δαδάκος), Κυπαρίσσης (Καραγκούνης).

Την Κυριακή ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ αγωνίζεται στη Θεσσαλονίκη, με την ιστορική ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ, ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 15:00 και ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ περιμένει τους φίλους και τους φιλάθλους του να παρευρεθούν και να υποστηρίξουν τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του.

Γραφείο Τύπου και Επικοινωνίας ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΥ