Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου η ετήσια κοπή της πίτας του ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος

Την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου η ετήσια κοπή της πίτας του ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος
Την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018 θα πραγματοποιηθεί η ετήσια κοπή της πίτας του ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος στο Caldera, με την εκδήλωση να περιλαμβάνει δύο φάσεις.

Η πρώτη φάση θα ξεκινήσει στις 16:30 και θα αφορά τους νεαρούς αθλητές και φίλου της ομάδας, όπου θα διασκεδάσουν παρουσία μάγου και animateur και θα ολοκληρωθεί στις 20:00.

Η δεύτερη φάση ξεκινά με τη λήξη της πρώτης (20:00) και αφορά τα αγωνιστικά τμήματα και τους ενήλικες φίλους της ομάδας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί κοπή της βασιλόπιτας ενώ θα υπάρχει και λαχειοφόρος αγορά με δώρα -μεταξύ άλλων- φανέλες του ΠΑΟΚ, του Άρη και του Γιώργου Πρίντεζη του Ολυμπιακού, υπογεγραμμένες από τους παίκτες των ομάδων.

Τιμή πρόσκλησης: €12,00.

Η πρόσκληση αφορά δύο άτομα για την πρώτη φάση και περιλαμβάνει δύο μη αλκοολούχα ροφήματα για το κάθε παιδί και τον/ην συνοδό του ή ένα άτομο για τη δεύτερη φάση και περιλαμβάνει ένα ποτό. Και στις δύο φάσεις θα υπάρχει μπουφές.

Για πληροφορίες και να να προμηθευτείτε τις προσκλήσεις μπορείτε να επικοινωνείτε με την Γραμματεία του Συλλόγου στο 2351032153, 17:00-20:00 καθημερινά, καθώς και με τους προπονητές του Συλλόγου.