Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Προπονήσεις παντός καιρού!

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Προπονήσεις παντός καιρού!
Έτοιμες για το πρώτο θετικό αποτέλεσμα του 2018. Την Κυριακή 14 Ιανουαρίου, ώρα 15.00 αντιμετωπίζουν την ομάδα της Καστοριάς.


Η τελευταία αγωνιστική ήταν στις 10 Δεκεμβρίου 2017. Πέρασε ήδη ένας μήνας και έχοντας ένα 15νθήμερο γιορτών θα περίμενε κανείς πως η ομάδα των Πιερίδων Μουσών θα αδράνησε και θα χαλάρωσε.

Αν ήταν κάποιος το βράδυ της Παρασκευής 12 Ιανουαρίου στο γήπεδο της Ανδρομάχης θα καταλάβαινε πως οι Πιερίδες Μούσες ούτε αδρανούν ούτε χαλαρώνουν!

Με δυνατή βροχή συγκεντρώθηκαν 21 κορίτσια και έβγαλαν ένα δίωρο προπόνησης ευχάριστα, με χαρούμενη διάθεση και με πολύ κέφι. Ανάλογη ήταν και η προηγούμενη προπόνηση της Τετάρτης 10 Ιανουαρίου.

Ο αγώνας της Κυριακής 14 Ιανουαρίου ώρα 15.00, στο Β’ ΔΑΚ (Κολυμβητήριο- Καταφιώτικα) είναι ένα κρίσιμο παιχνίδι και ο στόχος είναι να κλείσει ο πρώτος γύρος με μία ακόμη νίκη. Ήδη έχουν τρεις νίκες το ενεργητικό τους.

Οι Πιερίδες Μούσες, ξέρουν τις δυνατότητές τους, δεν έχουν άγχος και θα μπουν στο γήπεδο για να κάνουν το παιχνίδι τους. Με τεχνική, με δύναμη όπου χρειαστεί, με πίστη στις δυνατότητές τους! Έτσι κέρδισαν ως τώρα τρία παιχνίδια έτσι θα συνεχίσουν!

Το Δ.Σ. των Πιερίδων Μουσών καλεί όλους τους φίλους της ομάδας και όλους τους φιλάθλους να ενισχύσουν την ομάδα με την παρουσία τους στο γήπεδο. Όπως σε κάθε αγών, για τους φιλάθλους που θα είναι στο γήπεδο, θα προσφερθεί, μετά από κλήρωση ένα δώρο, ένα έπιπλο τηλεόρασης που είναι προσφορά του πολυκαταστήματος «spitimas» του Συνεταιρισμού Ξυλουργών Πιερίας.