Πέμπτη 25 Ιανουαρίου 2018

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ Κ. ΜΑΝΤΖΟΥΚΑ

Συγχαρητήρια μηνύματα προς τον Ταξίαρχο Αθανάσιο Μαντζούκα για την προαγωγή του στο Βαθμό του Υποστράτηγου.



Συγχαρητήριο μήνυμα Δημάρχου Πύδνας Κολινδρού προς τον Ταξίαρχο Αθανάσιο Μαντζούκα για την προαγωγή του στο Βαθμό του Υποστράτηγου.

Αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά που για ακόμη μια φορά ο συμπολίτης μας, Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Κεντρικής Μακεδονίας, Ταξίαρχος Αθανάσιος Μαντζούκας, με το ήθος του, την υπευθυνότητα του, την αφοσίωση στο καθήκον, την ικανότητα και την αξιέπαινη εμπειρία του προήχθη στο βαθμό του Υποστράτηγου.

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια και του εύχομαι υγεία, δύναμη και καλή επιτυχία.

24-01-2018
ο Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού
Ευάγγελος Β. Λαγδάρης



ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΠΙΕΡΙΑΣ ΚΩΣΤΑ ΚΟΥΚΟΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΑΝΤΖΟΥΚΑ

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια σ τον συντοπίτη και αγαπητό φίλο Αθανάσιο Μαντζούκα Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας, Ταξίαρχο, που προήχθη στο βαθμό του Υποστρατήγου.

Το καθήκον και η προσφορά του στην Ελληνική Αστυνομία και στην ίδια την κοινωνία, αποτέλεσαν πρωταρχικό του μέλημα, σε όλη του την πορεία.

Εύχομαι από καρδιάς να συνεχίσει το ήδη επιτυχημένο έργο του.
Κώστας Κουκοδήμος



Συγχαρητήριο της βουλεύτριας Μπέττυς Σκούφα για την προαγωγή του κ. Α. Μαντζούκα στο βαθμό του Υποστράτηγου

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον συμπολίτη μας Ταξίαρχο, Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Κεντρικής Μακεδονίας κ. Αθανάσιο Μαντζούκα για την προαγωγή του στο βαθμό του Υποστράτηγου. Εύχομαι καλή δύναμη, με πολλές επιτυχίες στο ήδη επιτυχημένο, αποτελεσματικό και αναγνωρισμένο από όλους, έργο του.