Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

2ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Μπάσκετ Σωμάτων Ασφαλείας και Ενόπλων Δυνάμεων

2ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Μπάσκετ Σωμάτων Ασφαλείας και Ενόπλων Δυνάμεων
Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 05 Ιανουαρίου 2018 το 2ο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Μπάσκετ που διοργάνωσε η Τοπική Διοίκηση Πιερίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, μαζί με την Δ.Α. Πιερίας, την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πιερίας, την Ένωση Υπαλλήλων Πυροσβεστικού Σώματος Κ. Μακεδονίας, την Ένωση προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κ. Μακεδονίας και την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Εν. Πιερίας.



Το Τουρνουά που πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και που σκοπός μας είναι να καθιερωθεί ως θεσμός στην πόλη μας, ανέδειξε με έμφαση τον φιλανθρωπικό του χαρακτήρα, με την ιδιαίτερα μεγάλη σε ποσότητα συγκέντρωση τροφίμων μακράς διαρκείας, παιχνιδιών και ειδών ρουχισμού για την ενίσχυση του Συλλόγου Προστασίας Παιδιών " Βενιαμίν".

Για την επιτυχία του Τουρνουά συνέβαλλαν ουσιαστικά ο κόσμος που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα μας και προσέφερε από το υστέρημά του, ότι είχε δυνατότητα, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν όλα τα προαναφερόμενα είδη.

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε για την παρουσία τους και την υποστήριξή τους, την Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Πιερίας κ. ΣΚΟΥΦΑ Μπέτυ, τον πολιτευτή με την Ν.Δ. κ. ΜΠΑΡΑΛΙΑΚΟ Ξενοφώντα, τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πιερίας κ. ΤΖΗΜΑ Γεώργιο, τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κατερίνης κ. ΦΑΛΑΡΑ Ευάγγελο, την εκπρόσωπο του Συλλόγου Προστασίας Παιδιών " Βενιαμίν" κ. ΒΟΥΤΣΑ Άννα, την συνάδελφο κ. ΣΑΙΔΕ Βάσω και τον κ. ΚΑΤΑΡΤΖΗ Μιχάλη που κάλυψαν φωτογραφικά την εκδήλωση, τους διαιτητές, την γραμματεία, τα παιδιά από τον Ερυθρό Σταυρό και όλους τους συμμετέχοντες και αγωνιζόμενους.

Τέλος για την ιστορία, να αναφέρουμε και να συγχαρούμε την ομάδα του Λιμενικού και τον προπονητή της κ. Γραικό Αλέξανδρο, για την ανάδειξη της ως νικήτρια του τουρνουά.

"Servo per Amikeco"
"Υπηρετώ δια της Φιλίας"


Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος
ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Κωνσταντίνος

Ο Γεν. Γραμματέας
ΚΙΟΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Αγαθάγγελος



*Φωτορεπορτάζ και βίντεο από το τουρνουά εδώ: https://pierikialithia.blogspot.gr/2018/01/2o-tournoua2018.html