Παρασκευή 9 Φεβρουαρίου 2018

Η αιμοδοσία της Δημοτικής Χορωδίας Λιτοχώρου

Η αιμοδοσία της Δημοτικής Χορωδίας Λιτοχώρου
Την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2018, πραγματοποιήθηκε η πρώτη για το 2018 αιμοδοσία της Δημοτικής Χορωδίας Λιτοχώρου “Ιωάννης Σακελλαρίδης”. Με την συνδρομή των αιμοδοτών εμπλουτίστηκε το απόθεμα της Τράπεζας Αίματος.


Την Δημοτική αρχή εκπροσώπησαν ως αιμοδότες ο Δήμαρχος Δήμου Δίου-Ολύμπου Κώστας Δημόπουλος και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αθανάσιος Παπαμιχαήλ. Κατά την διάρκεια της αιμοδοσίας έγινε επίσης η κοπή της πίτας των αιμοδοτών, που ευλόγησε ο π. ΄Αγγελος Γιαννίκης, ο οποίος είναι και αιμοδότης. Τυχερή αναδείχθηκε μετά από κλήρωση η αιμοδότρια και χορωδός Δήμητρα Μπελογιάννη.

Το Δ.Σ. της Χορωδίας ευχαριστεί όλους αυτούς που προσήλθαν και προσφέροντας λίγο από το χρόνο τους ενίσχυσαν την Τράπεζα Αίματος. Επίσης ευχαριστεί το εξαιρετικό προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Κατερίνης και τους υπεύθυνους του Ιερού Ναού Αγ. Νικολάου για την συμβολή τους στην πραγματοποίηση της αιμοληψίας.

Η Χορωδία μας συνεχίζει αδιάλειπτα να διοργανώνει τακτικές αιμοληψίες ανά τετράμηνο. Η επόμενη θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Ιούνιο.