Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Συγκίνηση στην "δημόσια λογοδοσία" της διοίκησης του Γ. Ν. Κατερίνης. (ΦΩΤΟ)

Συγκίνηση σήμερα το απόγευμα στην "δημόσια λογοδοσία" της διοίκησης του Γ. Ν. Κατερίνης. (ΦΩΤΟ)

Η λειτουργία της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) που συμπλήρωσε ένα χρόνο λειτουργίας ήταν αυτή μονοπώλησε το ενδιαφέρον στην "δημόσια λογοδοσία" της διοίκησης του Γ. Ν. Κατερίνης που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας που μας πέρασε στην ΕΚΑΒΗ.


Οι αναφορές για την λειτουργία της ΜΕΘ από τον διευθυντή της Ανέστη Μπεκριδέλη, αλλά κυρίως οι μαρτυρίες ανθρώπων που νοσηλεύτηκαν σε αυτήν αλλά και συγγενών ασθενών σκόρπισαν συγκίνηση στο κοινό που παραβρέθηκε στην ΕΚΑΒΗ Κατερίνης.

Ευχαριστήρια τόσο προς την διοίκηση αλλά και στους ιατρούς και νοσηλευτές της ΜΕΘ από το σύνολο των παρευρισκόμενων και ευχές η ΜΕΘ Κατερίνης όχι απλά να συνεχίσει το σπουδαίο έργο της, αλλά να ενισχυθεί περισσότερο διαδέχονταν την συγκίνηση από τις ομιλίες κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.



*Περισσότερα για το τι ειπώθηκε στην δημόσια λογοδοσία" της διοίκησης του Γ. Ν. Κατερίνης από τον διοικητή Ανέστη Μυστρίδη και τους υπόλοιπους ομιλητές, αλλά και την παρέμβαση του Προέδρου του Ιατρικού Συλλόγου Κατερίνης, μπορείτε να διαβάσετε αύριο στην "ΑΛΗΘΕΙΑ".































































*Μιχάλης Κανταρτζής
www.pierikialithia.gr
www.pierikialithia.blogspot.gr