Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Θερμές ευχαριστίες μας στο 1ο και στο 6ο Γυμνάσιο Κατερίνης


Εκφράζουμε τις πιο θερμές ευχαριστίες μας στο 1ο και στο 6ο Γυμνάσιο Κατερίνης, στους Διευθυντές τους, κα Σοφία Σκούμπα – Πατσαρίκα και κο Νικόλαο Κωστόπουλο αντίστοιχα, καθώς και στις ομάδες των εκπαιδευτικών τους...

των υπεύθυνων για την οργάνωση του Α΄ Μαθητικού Διαγωνισμού Αυθόρμητου Λόγου και Λόγου Αντίλογου την Παρασκευή 9 Μαρτίου (1ο Γυμνάσιο) και των 8ων Αγώνων Γλώσσας και Ορθογραφίας Γυμνασίων Πιερίας «Χρίστος Τσολάκης» την Τετάρτη 14 Μαρτίου (6ο Γυμνάσιο).

Και τις δύο φορές το σχολείο μας είχε την ευκαιρία να χαρεί την άρτια οργάνωση των εκδηλώσεων και να απολαύσει την πραγματικά φιλόξενη και ζεστή ατμόσφαιρα που παρείχαν απλόχερα τα σχολεία – οικοδεσπότες. Επρόκειτο για μια αληθινή γιορτή για τους μετέχοντες μαθητές και τους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι στήριξαν την προσπάθεια των μαθητών τους ηθικά και πρακτικά, κυρίως όμως ήταν μια γιορτή για τη Γλώσσα μας, τον πραγματικό νικητή των Αγώνων. Σας ευχαριστούμε και ευχόμαστε κάθε προσπάθεια των σχολείων σας να στέφεται από επιτυχία.

Η Διευθύντρια, ο Σύλλογος Διδασκόντων και οι μαθητές του Γυμνασίου Περίστασης.