Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

"Έβρεχε"... νότες στην 10η πανελλήνια συνάντηση σχολικών χορωδιών, στην Καρδίτσα με την συμμετοχή του 4ου Γυμνασίου Κατερίνης.

Μια μουσική παρέα...με αξιολάτρευτες φωνές...μάς ξεναγούν στη 10η πανελλήνια συνάντηση σχολικών χορωδιών στο Μουζάκι Καρδίτσας!

H μουσική εξευγενίζει, εξευμενίζει και προάγει τον πολιτισμό και την παιδεία. 


Βρεθήκαμε λοιπόν, στο πλαίσιο της 10ης πανελλήνιας συνάντησης σχολικών χορωδιών, στην πόλη της Καρδίτσας συμμετέχοντας και εκπροσωπώντας την Πιερία και το 4ο Γυμνάσιο Κατερίνης.

Μία μοναδική εμπειρία, ταξιδεύοντας με τη μουσική για τη μουσική, την παιδεία και τον πολιτισμό. Γνώση, εικόνες, μουσικά χρώματα, σε ένα μοναδικά ειδυλλιακό περιβάλλον στους πρόποδες των Αγράφων, τοπίο μοναδικό που σε παραπέμπει και σε εξωθεί να ονειρευτείς , να ταξιδέψεις και να γαληνέψεις την ψυχή.

Σημαντική, αξιόλογη και αξιέπαινη η συμμετοχή των παιδιών.


"Έβρεχε" νότες σε όλη τη διάρκεια του μουσικού και συνάμα όμορφου ταξιδιού...


Τεράστια προσπάθεια κι αποδίδει καρπούς, αν λάβει υπόψη του κάποιος ότι οι πρόβες πραγματοποιούνται εκτός σχολικού ωραρίου.

Ομόθυμος και μοναδική η συμμετοχή όλων, μαθητών και καθηγητών Δυναμική και εμψυχωτική η παρουσία της κας Ροδή Κελεσίδου, καθηγήτριας μουσικής του σχολείου μας, καθώς και των υπολοίπων καθηγητών που μας συνόδευσαν, κος Μάνθος Ματθαίου και κα Καλαμπαλίκη Θεοδώρα, με την πρωτοκαθεδρία αλλά και την συνεπικούρηση του Διευθυντή του σχολείου μας, κου Παπαργυρίου Αλέξανδρου, που μας συνόδευε σε αυτή την υπέροχη εκδήλωση όπου σύμφωνα με τα λεγόμενα της οργανωτικής επιτροπής εκπροσωπήσαμε επάξια το θεσμό και το σχολείο μας.

Μακάρι τέτοιου είδους εκδηλώσεις και πρωτοβουλίες να συνεχιστούν και να ευοδώσουν και στο μέλλον.

Το μέλλον μας ανήκει και το διεκδικούμε μέσα από τον πολιτισμό και την παιδεία.Εξάλλου αυτή ήταν πάντα η δύναμή μας και το συγκριτικό μας πλεονέκτημα.

Σας ευχαριστούμε όλους από καρδιάς!


Εκ μέρους της μαθητικής κοινότητας του 4ου Γυμνασίου 


Ο Πρόεδρος του 15μελους συμβουλίου: Πετρόπουλος Χρήστος 

Η Αντιπρόεδρος: Μπράτσιου Αλεξάνδρα 
Ο Γραμματέας: Κατσίμπουρας Δημήτριος