Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

11 ΜΕΤΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΩΠΗΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΟ ΑΝΟΙΓΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ.

Με το δεξί ξεκίνησε η νέα αγωνιστική περίοδος για τους κωπηλάτες του Ναυτικού Ομίλου Κατερίνης που επέστρεψαν από την Καστοριά με 11 μετάλλια που κατέκτησαν στους πρώτους διασυλλογικούς αγώνες του 2018.


Πιο συγκεκριμένα στους διασυλλογικούς αγώνες κωπηλασίας που διοργάνωσε ο Ναυτικός Όμιλος Μαυροχωρίου –οι Αργοναύτες, την Κυριακή 11/3 στην λίμνη της Καστοριάς με τη συμμετοχή 340 αθλητών από 11 συλλόγους , ο Ναυτικός Όμιλος Κατερίνης πήρε μέρος με 22 αθλητές και αθλήτριες, πραγματοποιώντας πολύ δυναμική εμφάνιση υπό την καθοδήγηση των προπονητών Γ. Μπικογιάννη και Κ.Φυτοπούλου, καθώς από τους 22 αθλητές, οι 18 στάθηκαν στο βάθρο των νικητών, κατακτώντας συνολικά 11 μετάλλια ( 3 χρυσά, 5 αργυρά και 3 χάλκινα).

Αναλυτικότερα τα αποτελέσματα:

Το χρυσό μετάλλιο και το κύπελλο στο αγώνισμά τους κατέκτησαν οι :

1) Σάββας Καριπίδης στο αγώνισμα σκιφ παίδων 

2) Κατερίνα Κούρτη στο σκιφ κορασίδων 

3) Σάβας Καριπίδης και Δημήτρης Παπανάκος στο διπλό σκιφ παίδων. 




Τη δεύτερη θέση και το Αργυρό μετάλλιο κατέκτησαν οι :



1) Δήμητρα Χατζησαββίδη στο σκιφ κορασίδων 12-14 ετών 

2) Δημήτρης Παπανάκος στο σκιφ παίδων. 

3) Ελευθερία Κωστοπούλου, Μάρθα Κωνσταντινίδου, Παναγιώτα Σαλμανλή και Θεοφανία Ζιώγα στο αγώνισμα τετραπλό σκιφ κορασίδων 12-14 ετών. 

4) Βασιλική Μαρέτη και Βασιλική Καριπίδου στο διπλό σκιφ κορασίδων. 

5) Κώστας Κετσιτζόγλου, Νίκος Τοστσίδης, Κώστας Ντέιβι, Κώστας Ζιώγας στη τετράκωπο χωρίς πηδαλιούχο παίδων. 



Τη τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι :


1) Γιώργος Κετσιτζόγλου και Παναγιώτης Φοροζίδης στο διπλό σκιφ παίδων 12-14 ετών 

2) Ανδρονίκη Καρυώτη στο σκιφ κορασίδων 12-14 ετών. 

3) Αλκμήνη Κάρκα στο σκιφ κορασίδων. 



Πολύ καλή εμφάνιση έκαναν και οι νεαροί αθλητές Χρήστος Κωτσής στο σκιφ παίδων, Άκης Οχανιάν και Θόδωρος Φοροζίδης στο διπλό σκιφ παίδων 12-14 ετών και Μαρία Συνοπίδου στο διπλό σκφ κορασίδων.

Ο Πρόεδρος του Ν.Ο.ΚΑΤ. Κώστας Καρυώτης που ήταν αρχηγός της αποστολής στην Καστοριά, με το πέρας των αγώνων, έδωσε συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τους προπονητές τους, για την πολύ καλή εμφάνιση όλης της ομάδας, τους παρότρυνε να συνεχίσουν με το ίδιο πάθος και επιμονή την προσπάθειά τους και τους ευχήθηκε υγεία και καλή συνέχεια με επιτυχίες.

Το Δ.Σ. του Ν.Ο.ΚΑΤ.