Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

Διαμαρτυρία της Λαϊκής Ενότητας έξω από την Τουρκική Πρεσβεία: Λευτεριά στο Αφρίν και λευτεριά στους κρατούμενους Έλληνες στρατιωτικούς

Με συνθήματα όπως “Λευτεριά στο Αφρίν“, “Λευτεριά στους συλληφθέντες στρατιωτικούς” και “Ελλάδα-Κύπρος-Τουρκία και Συρία, οι λαοί παλεύουν για ελευθερία”, διαδηλωτές της Λαϊκής Eνότητας, διαμαρτυρήθηκαν έξω από την τουρκική πρεσβεία.

Κρατώντας πανό που έγραφαν συνθήματα για την απελευθέρωση του Αφρίν και των Ελλήνων συλληφθέντων στρατιωτικών, διαδηλωτές της ΛΑ.Ε. με τον Παν. Λαφαζάνη έπιασαν στον ύπνο την ασφάλεια της τουρκικής πρεσβείας στην Αθήνα στην οδό Βασιλέως Γεωργίου και κατάφεραν να διαμαρτυρηθούν ενάντια στις απαράδεκτες πολιτικές επιλογές της Άγκυρας.

Με συνθήματα όπως «Λευτεριά στους συλληφθέντες» και «Ελλάδα-Κύπρος-Τουρκία και Συρία, αγώνας για ειρήνη και ελευθερία», οι διαδηλωτές, διαμαρτυρήθηκαν έξω από την τουρκική πρεσβεία.

Οι αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονται στην περιοχή, δεν πρόλαβαν να σταματήσουν τους διαδηλωτές που σε γρήγορο χρόνο κατάφεραν και άνοιξαν τα δυο πανό.

Μετά από λίγα λεπτά εμφανίστηκαν δυο διμοιρίες των ΜΑΤ όπου μπήκαν ανάμεσα από την είσοδο της πρεσβείας και τα πανό.

Στην οδό Βασιλέως Γεωργίου

Δείτε βίντεο από την διαμαρτυρία:

https://youtu.be/qL-aOWAyBdM

https://youtu.be/YFjUPi_8mSU

https://youtu.be/9Ec1d56K0fg

--

Λαϊκή Ενότητα
N.E. Πιερίας
Πλ. Ελευθερίας 9
Κατερίνη 60100
Τηλ. 2351103211
email: laikienotita.pierias@gmail.com