Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Μοίρασε γυάλινα μπουκάλια νερού η ΔΕΥΑ Κατερίνης

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ Η ΔΕΥΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΣ ΟΔΗΓΟ ΟΡΘΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΝΕΡΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ ΓΥΑΛΙΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΣΤΟΥ ΝΕΡΟΥ.


Η 22α Μαρτίου έχει καθιερωθεί από τον Ο.Η.Ε. ως Παγκόσμια Ημέρα του Νερού για να υπενθυμίζει τα σοβαρότατα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πλανήτης μας σε σχέση με την επάρκεια, την ποιότητα και τη διαχείριση των υδατικών πόρων. Η ΔΕΥΑ Κατερίνης, με αφορμή τη μέρα αυτή ενημέρωσε τους καταναλωτές της για το σωστό τρόπο χρήσης του νερού στη καθημερινότητα μας.

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους καταναλωτές της ΔΕΥΑΚ που την επισκέφθηκαν την προηγούμενη Πέμπτη 22 Μαρτίου. Πιο συγκεκριμένα, ο κάθε καταναλωτής έλαβε έναν οδηγό ορθολογικής χρήσης νερού, ο οποίος αποτελεί ένα σύμμαχο μας για την σωστή καθοδήγηση εξοικονόμησης και μείωσης της σπατάλης του νερού στη καθημερινή χρήση του. Παράλληλα, πληροφορήθηκαν για τα έργα συντήρησης και αποκατάστασης, που έχει εντατικοποιήσει η ΔΕΥΑΚ, με σκοπό της αναβάθμιση των υποδομών του δικτύου, τόσο της ύδρευσης για ασφαλές και καθαρά ποιοτικό νερό, όσο και της αποχέτευσης για την προστασία του περιβάλλοντος.

Απώτερος σκοπός μας είναι να αποκτήσουμε όλοι την κατάλληλη συνείδηση κάνοντας σωστή χρήση για να εξασφαλίζουμε νερό για τις επόμενες γενιές.