Δευτέρα, 9 Απριλίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - Επιτροπή Διαιτησίας Ε.Π.Σ. Πιερίας

ΕΠΣ Πιερίας – Τρίτη 10 Απριλίου, η συνάντηση για τα Πρωταθλήματα των τμημάτων Υποδομής.

Την Τρίτη 10 Απριλίου στις επτά (7) το απόγευμα, θα γίνει η συνάντηση των...

προπονητών και υπευθύνων των τμημάτων υποδομής με τα μέλη της Τεχνικής Επιτροπής της ΕΠΣ, για την διεξαγωγή της Β’ φάσης των Πρωταθλημάτων Υποδομής.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της ΕΠΣ Πιερίας, στη Νέα Έφεσο.

Για την Τεχνική Επιτροπή της ΕΠΣ ΠιερίαςΕΠΣ Πιερίας – Μεικτή Ομάδα Παίδων. 

Καλούνται οι ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στη Μεικτή ομάδα Παίδων την τρέχουσα περίοδο (γεν. τα έτη 2003 και 2004),την Τετάρτη 11 Απριλίου στις έντεκα (11) το πρωί, στο Ξενοδοχείο Grand Platon στην Παραλία, για να λάβουν μέρος στην Ημερίδα για την ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΑΙΔΩΝ της ΕΠΟ, με κύριο ομιλητή τον Τεχνικό Διευθυντή Εθνικών Ομάδων, Κο. Ζήση Βρύζα.

Όσα παιδιά επιθυμούν να λάβουν μέρος, να επικοινωνήσουν με τον προπονητή κο. Παναγιώτη Αμανατίδη, στο τηλέφωνο 6976340087.ΕΠΣ Πιερίας – Περιφερειακή Συνάντηση για τον Στρατηγικό Σχεδιασμό Ανάπτυξης του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. 


Καλούνται οι Προπονητές και οι Υπεύθυνοι των τμημάτων υποδομής, καθώς και οι Εκπρόσωποι των Σωματείων Γυναικείου Ποδοσφαίρου, στην 7η Περιφερειακή Συνάντηση για τον Στρατηγικό Σχεδιασμό Ανάπτυξης του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, που θα πραγματοποιηθεί στις 11 Απριλίου 2018 στη Θεσσαλονίκη (ξενοδοχείο Porto Palace, ώρες 15:30-17:30).

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, θα αναπτυχθούν από στελέχη της Ομοσπονδίας οι πυλώνες πάνω στους οποίους θα στηριχθεί το Στρατηγικό Πλάνο, ενώ θα δοθεί η δυνατότητα σε όλους τους συμμετέχοντες -τους οποίους η ΕΠΟ θεωρεί ήδη «συμπαίκτες» στην προσπάθειά της για αναβάθμιση του ποδοσφαίρου- να καταθέσουν τις προτάσεις τους, σχετικά με το αντικείμενο της συνάντησης.

Η συζήτηση θα επικεντρωθεί στους εξής πυλώνες:

Grassroots / Ακαδημίες / Άνοιγμα στην κοινωνία
Ανάπτυξη γυναικείου ποδοσφαίρου
Ανάπτυξη Εθνικών Ομάδων / Αναπτυξιακές Διοργανώσεις
Εκπαίδευση / Νέες τεχνολογίες


Για την Τεχνική Επιτροπή της ΕΠΣ Πιερίας