Σάββατο 19 Μαΐου 2018

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΙΚΟΥ ΕΡΓΟΥ ''ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ...ΔΡΑΜΑΤΑ''

Σήμερα Σάββατο 19 Μαΐου στις 7.30μμ ανοίγει η αυλαία για το έργο: «ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ...ΔΡΑΜΑΤΑ» που θα παρουσιάσει η θεατρική ομάδα «ΑΤΑΚΑ» στην αίθουσα εκδηλώσεων του πρώτου Δημοτικού σχολείου Λιτοχώρου.

Θα δοθούν επιπλέον δύο παραστάσεις την Κυριακή 20 Μαΐου και το επόμενο Σάββατο 26 Μαΐου στο ίδιο χώρο, την ίδια ώρα.
 



Το ανθρώπινο δυναμικό της ομάδας σωματοποιεί επί σκηνής μια συνολική διαμαρτυρία ενάντια στη φτώχεια,τους πλειστηριασμούς,το φασισμό, τον πόλεμο, την προσφυγιά...μέσα απο εξωφρενικά κωμικές σκηνές που στην εξέλιξή τους, παραβιάζουν τα σύνορα του δράματος και παίρνουν βιωματική διάσταση...

Πρόκειται για ακόμη μία καθηλωτική δουλειά της ομάδας καθώς είναι πρωτότυπο δημιούργημα πολλών απο τους πιο ταλαντούχους ανθρώπους του τόπου και έρχεται για να εντυπωθεί βαθιά στις καρδιές μας όπως συνέβη καί με το προηγούμενό της έργο: «ΛΙΤΟΧΩΡΟ ΣΕ ΚΡΙΣΗ»


Το έργο γράφει και σκηνοθετεί ο Σάκης Στρογγύλης, καθώς επίσης καί τους στίχους των τραγουδιών.
Η Έφη Καπετανάκου επιμελείται μουσικά όλη την παραγωγή και γράφει τη μουσική των τραγουδιών. Η Σίσσυ Πολυδώρου ερμηνεύει σε πρώτη εκτέλεση τα τραγούδια του έργου. Ο Στέλιος Ζορμπάς επιμελείται το χορευτικό κομμάτι και δεκάδες ταλαντούχοι ερασιτέχνες ηθοποιοί και συντελεστές πλαισιώνουν συνολικά την παραγωγή. (ακολουθεί αναλυτική παρουσιάση)

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό, ενώ οι γονείς θα πρέπει να είναι ενήμεροι οτι στο έργο εμπεριέχονται κάποιες σκληρές σκηνές που δεν ενδείκνυνται για παιδιά κάτω των δώδεκα ετών.


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ
(μέλος της Ομοσπονδίας Γυναικών Ελλάδας)