Παρασκευή 11 Μαΐου 2018

Ο ΣΕΠΕ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ

Διοργάνωση συνεδρίου με θέμα: «Δίχρονο δημόσιο, υποχρεωτικό νηπιαγωγείο, στο δρόμο των κοινωνικών αναγκών και των οραμάτων μας». Θεσσαλονίκη 22 και 23 Μαΐου 2018

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι

Το Δ.Σ. της Δ.Ο.Ε. σε συνεργασία με το Ι.Π.Ε.Μ.-Δ.Ο.Ε., διοργανώνει συνέδριο με θέμα: «Δίχρονο δημόσιο, υποχρεωτικό νηπιαγωγείο, στο δρόμο των κοινωνικών αναγκών και των οραμάτων μας». Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, την Τρίτη 22 Μαΐου 2018, ώρα 16.30– 21:00 και την Τετάρτη 23 Μαΐου 2018, ώρα 09:00 – 17:00 στο ξενοδοχείο Lazart.

Στο συνέδριο μπορούν να συμμετέχουν :

• Ένας εκπρόσωπος από κάθε Σύλλογο της χώρας

• Ο Πρόεδρος και όλα τα μέλη των Δ.Σ. των Συλλόγων καθώς και οι αιρετοί της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

• Οι συνάδελφοί μας μέλη του Γενικού Συμβουλίου και των Νομαρχιακών Τμημάτων της Α.Δ.Ε.Δ.Υ., της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

• Ένας συνάδελφος από κάθε διθέσιο και πάνω Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, τον οποίο θα ορίσει ο Σύλλογος διδασκόντων. Έχει ζητηθεί ήδη γι’ αυτό σχετική άδεια από τoν Περιφερειακό Διευθυντή.

Οι συνάδελφοι πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους το αργότερο μέχρι την Τρίτη 15 Μαΐου 2018 στο email του Συλλόγου. (sepepierias2013@gmail.com)

Τα έξοδα των συμμετεχόντων θα επιβαρύνουν τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Πιερίας.

Για το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Βασίλης Λάμπρου Σταματία Γιάντσιου