Τρίτη 8 Μαΐου 2018

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Νέο ξεκίνημα

- Μίνι τουρνουά ποδοσφαίρου γυναικών στο πλαίσιο του τουρνουά του ΓΑΣ Σβορώνος
- Έναρξη εγγραφών Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Γυναικών

Η φετινή ποδοσφαιρική χρονιά κλείνει για τις Πιερίδες Μούσες με τη γλυκόπικρη γεύση αφού παρά την πολύ καλή πορεία και την συνεχή πρωτιά στο πρωτάθλημα δεν ευδοκίμησαν στο τέλος να κόψουν πρώτες το νήμα και να πετύχουν την άνοδο στην Β’ Κατηγορία. Από αυτή την πορεία οι Μούσες κρατούν τις θετικές εμπειρίες, εντόπισαν αδυναμίες και ήδη ξεκινούν μια νέα συγκροτημένη πορεία. Κλείνουν τον κύκλο των αγώνων με την συμμετοχή στο μεγάλο τουρνουά ποδοσφαίρου «Λάζαρος Ξανθόπουλος» που διοργανώνει ο ΓΑΣ Σβορώνου από 12 έως 13 Μα:ιου 2018. Συμμετέχουν με τρεις ακόμη δυνατές γυναικείες ομάδες σε ένα ξεχωριστό μικρό τουρνουά ποδοσφαίρου. Οι ομάδες που θα αγωνιστούν εκτός από τις Πιερίδες Μούσες είναι ο Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας Ημαθίας, ο Α.Ο. Κιλκισιακός και η γυναικεία ομάδα των ΤΕΦΑΑ Θεσσαλονίκης. Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Κυριακής 13 Μαΐου 2018 με ώρα έναρξης 18.00 στο γήπεδο του Σβορώνου.

Ξεκινώντας την νέα περίοδο το ενδιαφέρον του Δ.Σ. των Πιερίδων Μουσών επικεντρώνεται στην ανάπτυξη της Ακαδημίας. Έτσι αφού έγινε η απαραίτητη προεργασία και ήδη εξελίσσεται ένα πρόγραμμα ενημέρωσης και γνωριμίας με το ποδόσφαιρο γυναικών, ξεκινά και η περίοδος προεγγραφών.

Οι προεγγραφές στην Ακαδημία Ποδοσφαίρου Γυναικών των Πιερίδων Μουσών ξεκινά από την Δευτέρα 14 Μαΐου 2018.

Τα τηλέφωνα των αρμοδίων μελών του Δ.Σ. είναι: 6936170169 Ζιώγα Παρασκευή, πρόεδρος του Δ.Σ. και 6983731899 Βαρβάρα Δρούγκα, Ταμίας του ΔΣ


Πρόσκληση στο τουρνουά

Το Δ.Σ. των Πιερίδων Μουσών καλεί τους φιλάθλους να δώσουν το παρόν στο ποδοσφαιρικό τουρνουά «Λάζαρος Ξανθόπουλος» του ΓΑΣ Σβορώνου και ιδιαίτερα στο μικρό τουρνουά του ποδοσφαίρου γυναικών το απόγευμα της Κυριακής 13 Μαΐου 2018 ώρα 18.00 στο γήπεδο του Σβορώνου.