Τρίτη 15 Μαΐου 2018

H σύνθεση της νέας Δημοτικής Τοπικής Επιτροπής της Ν.Δ. Κατερίνης

Μετά τις εσωκομματικές εκλογές της 13ης Μαΐου 2018 η σύνθεση της νέας Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Ν.Δ. που ανανεώθηκε σε πρόσωπα σε ποσοστό 50% έχει ως εξής:


Πρόεδρος:

Σπύρος Κουλκουδίνας



Μέλη:

Ευαγγελόπουλος Ναουμ

Μπαρμπαγεωργόπουλος Γεώργιος

Περτσικάπας Κωνσταντίνος

Χατζουρίδης Κωνσταντίνος

Καρακούσης Παναγιώτης

Κήπου Αθανάσιος

Χατζηπαπαφωτίου Αλίκη

Νανίτσου Έλλη

Ζιώγα Ολυμπία



Δήλωση Σπύρου Κουλκουδίνα

Μια νέα περίοδος για τη Δημοτική Τοπική Οργάνωση Νέας Δημοκρατίας Κατερίνης ξεκίνησε.

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τη συμμετοχή, την ενθάρρυνση, την υποστήριξη. Ευχαριστώ όμως ιδιαίτερα και εκείνους που με υποστήριξαν με την ψήφο τους για την εκλογή μου ως Σύνεδρο στο Τακτικό Συνέδριο της Ν.Δ. που θα πραγματοποιηθεί το Φθινόπωρο.

Συγχαίρω τον Πρόεδρο της ΝΟΔΕ ΝΔ Πιερίας κ.Γιάννη Κουρινιώτη για την επανεκλογή του και του εύχομαι καλή δύναμη στους κοινούς αγώνες που θα δώσουμε καθώς και τον συνυποψήφιο του κ.Μπάμπη Μπρουσκέλη για τον μεγάλο και έντιμο αγώνα που έκανε. Επίσης θέλω να συγχαρώ τους προέδρους των ΔΗΜ.Τ.Ο. Πύδνας Κολινδρού Γιώργο Αριστείδους και Δίου Ολύμπου Θεόδωρο Πυρόβολο για την επανεκλογή τους!

Συγχαίρω όλους τους υποψήφιους για τον εξαίρετο αγώνα που έδωσαν και τους νεοεκλεγέντες στις νομαρχιακές και τοπικές οργανώσεις.

Τέλος, ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη της ΝΔ που προσήλθαν μαζικά στις κάλπες και συμμετείχαν στην κορυφαία διαδικασία. Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα! Δεν περισσεύει κανείς!

Η Δημ.Τ.Ο.Ν.Δ. Κατερίνης μέσα στις επόμενες ημέρες θα συγκληθεί και θα συγκροτηθεί σε σώμα.