Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

ΚΟΛΙΝΔΡΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ (ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΣΚΑΚΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ – ΔΕΥΤΕΡΑ 11/6/2018)

Την Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018 στις 20.00 πραγματοποιήθηκε στον Κολινδρό Πιερίας με απόλυτη επιτυχία τουρνουά σκάκι μεταξύ των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου Κολινδρού.

Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε στην ευρύχωρη και άνετη αίθουσα δεξιώσεων του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Κολινδρού.

Στο τουρνουά συμμετείχαν συνολικά 10 μαθητές - μαθήτριες από όλες τις τάξεις του σχολείου που μέσα σε μια εξαιρετική, γιορτινή ατμόσφαιρα αγωνίστηκαν για τη χαρά της συμμετοχής και τη διάκριση.

Στους αγώνες υπήρχε μεγάλο κίνητρο διάκρισης για όλους τους μαθητές και υψηλό επίπεδο στις παρτίδες που πραγματοποιήθηκαν. Οι μάχες που δόθηκαν σε όλες τις παρτίδες ήταν σκληρές με αρκετό πάθος αλλά πάντα στα πλαίσια του «ευ αγωνίζεσθαι», αρχή που διέπει το σκάκι ως άθλημα και το κάνει να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα αθλήματα.

Στο τουρνουά είχαμε ισοβαθμία στις πέντε πρώτες θέσεις όπου όλη η πρώτη πεντάδα κατέκτησε χρυσά μετάλλια (καταγράφουμε παρακάτω τους πέντε πρώτους σκακιστές - σκακίστριες του τουρνουά με αλφαβητική σειρά. Ισοβάθμησαν όλοι μαζί στην πρώτη θέση άρα όλοι είναι πρώτοι):


ΙΑΤΡΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ
(Ε΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ - ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ),

ΛΑΚΑΣΑ ΘΑΛΕΙΑ
(Ε΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ - ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ),

ΛΑΚΑΣΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
(Β΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ - ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ)

ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΕΥΣΤΑΘΙΑ
(Α΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ - ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ)


ΣΤΕΡΓΙΟΥΔΗ ΡΑΝΙΑ
(Δ΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ - ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ)


Ευχαριστούμε όλους τους σκακιστές και τις σκακίστριες που συμμετείχαν στο τουρνουά σκάκι.

Ευχαριστούμε θερμά τον Πάτερ Παναγιώτη Τιμαμόπουλο για την παραχώρηση της αίθουσας στην οποία πραγματοποιήθηκε το τουρνουά σκάκι καθώς και όλους όσους βοήθησαν στη πραγματοποίησή του.