Κυριακή 3 Ιουνίου 2018

Ψηφίζουμε για τον Αποστόλη Μοσχολούρη!

Ο συμπολίτης μας Αποστόλης Μοσχολούρης χρειάζεται την στήριξη μας, ας του την δείξουμε ψηφίζοντας τις φωτογραφίες του!


Ο Αποστόλης Μοσχολούρης συμμετέχει στο διαγωνισμό που προκήρυξε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων για την ανάδειξη της καλύτερης φωτογραφίας της 3ης Πανελλήνιας Συνάντησης Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων, που πραγματοποιήθηκε στην Αρχαία Αμφίπολη, με πέντε φωτογραφίες του.
Όσοι επιθυμούν μπορούν να πάρουν μέρος στο διαγωνισμό και να ψηφίσουν τις φωτογραφίες του.

Για να ψηφίσετε μπαίνετε στη σελίδα της προκήρυξης, ανοίγετε τις φωτογραφίες, που είναι στο σύνολό τους τριάντα και αφού εντοπίσετε τις φωτογραφίες του, πατάτε μου "αρέσει", σε κάθε φωτογραφία του χωριστά.

Ο κ. Μοσχολούρης ασχολείται με την φωτογράφιση και βιντεοσκόπηση πολιτιστικών εκδηλώσεων με αποκλειστικό σκοπό την προβολή των εκδηλώσεων αυτών μέσω της σελίδας του στο Facebook και του You Tube στο ευρύτερο κοινό.

Σίγουρα όλοι θα τον έχετε συναντήσει σε κάποια εκδήλωση να βρίσκεται... επί το έργο.


Στην σελίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδονίας στο facebook έχουν αναρτηθεί φωτογραφίες από την 3η Πανελλήνια Συνάντηση Μακεδόνων, μεταξύ αυτών υπάρχουν και πέντε φωτογραφίες του κ. Μοσχολούρη.

Εκεί ψηφίζεται την καλύτερη φωτογραφία!


Οι φωτογραφίες του κ. Μοσχολούρη:








Τι πρέπει να κάνετε:

1. Κάνετε "κλικ" στην φωτογραφία του κ. Μοσχολούρη.
2. Και μετά πατάτε "Μου αρέσει"!



Η σελίδα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδονίας στο facebook εδώhttps://www.facebook.com/omospondiamakedones/



Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μπείτε και στην σελίδα του κ. Μοσχολούρη στο facebook εδώhttps://www.facebook.com/Moscholourisapostolos