Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018

Ένωση Συνταξιούχων Εμπόρων ΟΑΕΕ Ν. Πιερίας - Εκδρομή

Άλλη μια εκδρομή που διοργάνωσε η Ένωση Συνταξιούχων Εμπόρων ΟΑΕΕ Ν. Πιερίας την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018 με τη συμμετοχή μελών της Ενώσεως αλλά και φίλων Συνταξιούχων του Νομού μας στο Βόλο, στα Καλά Νερά και στα Μεσσάγγαλα, στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.
Την Κυριακή το πρωί αναχωρήσαμε και καθ΄ οδόν κάναμε μια στάση για καφέ έξω από τη Λάρισα.

Μετά από μια ώρα περίπου φθάσαμε στο Βόλο που είναι πρωτεύουσα του νομού Μαγνησίας, μια πανέμορφη πόλη κτισμένη στο μυχό του Παγασητικού κόλπου, με καλή ρυμοτομία και ωραιότατα νεοκλασικά κτίρια.

Εκεί είχαμε δύο ώρες ελεύθερου χρόνου όπου επισκεφτήκαμε και τον πανέμορφο Ιερό ναό που βρίσκεται στο λιμάνι του Βόλου και είναι αφιερωμένος στους Αγίους Κωνσταντίνο και Ελένη, ανάψαμε το κεράκι μας, πήραμε και το αντίδωρο και την Ευλογία από το χέρι του Ιερέως..

Μεγάλη εντύπωση μας έκανε το κάλος του Ναού με τις ψηφιδωτές Αγιογραφίες.

Συνεχίσαμε διασχίζοντας τις ακτές του Πηλίου φθάσαμε στο παραθαλάσσιο θέρετρο Καλά Νερά όπου είχαμε ελεύθερο χρόνο για μπάνιο και φαγητό στις ψαροταβέρνες.

Το απόγευμα πήραμε το δρόμο τις επιστροφής κάνοντας μια τελευταία στάση στα Μασσάγγαλα στο Ξενοδοχείο Χρυσαφένια Αμμουδιά (Golden Beats).

Εκεί μείναμε μιάμιση ώρα δίπλα στο κύμα, θαυμάζοντας το υπέροχο Ξενοδοχειακό συγκρότημα και απολαμβάνοντας τον απογευματινό καφέ η παγωτό.

Όλοι οι συμμετέχοντες συνταξιούχοι έμειναν κατενθουσιασμένοι, μας ευχαρίστησαν και έδωσαν συγχαρητήρια στην Διοίκηση της Ένωσης για την άψογη διοργάνωση της Εκδρομής.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος ο Γ. Γραμματέας
Βελλής Ιωάννης Μπεκιαρόπουλος Ευάγγελος