Σάββατο 2 Ιουνίου 2018

ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Κατόπιν πρωτοβουλίας της Επιτροπής Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας, το Σάββατο 2 Ιουνίου το πρωί πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στην Ιερά Μητρόπολη με τη συμμετοχή του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ. Γεωργίου, του Δημάρχου Κατερίνης κ. Σάββα Χιονίδη, του εκπροσώπου της Επιτροπής Αγώνα (μέσω τηλεδιάσκεψης) κ. Μιχάλη Πατσίκα και συνεργατών τους.


Κατά τη σύσκεψη αποφασίστηκε η πραγματοποίηση του Συλλαλητηρίου την προσεχή Τετάρτη 6 Ιουνίου στις 19.30 στην Πλατεία Ελευθερίας Κατερίνης.

Σύντομους χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης κ. Γεώργιος, ο Δήμαρχος Κατερίνης και εκπρόσωποι της Επιτροπής Αγώνα.

Όσοι Φορείς, Σύλλογοι κ.λπ. επιθυμούν να συμμετάσχουν στο Συλλαλητήριο μπορούν να το δηλώσουν στην Αστική Σχολή (παλαιό 1ο Δημοτικό Σχολείο) οδός Ειρήνης, ή στο τηλέφωνο 23510 47445, ώρες 09.00-14.00.

Ο κατάλογος των συμμετεχόντων θα εκφωνηθεί κατά το Συλλαλητήριο.

Από τις πρώτες ενδείξεις, διαφαίνεται αθρόα συμμετοχή των Πιεριέων, προκειμένου να δοθεί σαφές μήνυμα της κοινής γνώμης υπέρ απαλείψεως του ονόματος της Μακεδονίας ή παραγώγων του στο όνομα του κρατιδίου των Σκοπίων.