Σάββατο 30 Ιουνίου 2018

Απαραίτητες διευκρινήσεις σε δικές σας ερωτήσεις...

Μετά από αρκετά μηνύματα και ερωτήσεις αναγνωστών οφείλουμε να διευκρινήσουμε κάποια θέματα για την λειτουργία της «ΑΛΗΘΕΙΑΣ», αλλά και να απαντήσουμε δημόσια στα ερωτήματα που μας θέσατε.


Μας ρωτάτε και εμείς σας απαντάμε :



Μας ρωτάτε γιατί δεν βλέπετε στην «ΑΛΗΘΕΙΑ» κάποια δημοσιεύματα που έχουν αναρτηθεί σε άλλα τοπικά μπλογκ-ιστοσελίδες από πολιτικά κόμματα, φορείς, συλλόγους ή ιδιώτες.



Η απάντηση είναι προφανής: Πολύ απλά, οι παραπάνω δεν τα έστειλαν στην «ΑΛΗΘΕΙΑ» για ανάρτηση. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο...

Και εφόσον δεν μας έχει σταλεί κάτι προς ανάρτηση, ΠΟΤΕ δεν θα το «αντιγράψουμε» από άλλα μπλογκ-ιστοσελίδες.

Επίσης ΠΟΤΕ δεν θα «αντιγράψουμε» από προσωπικούς λογαριασμούς σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook,twitter κ.α.) αναρτήσεις και δημοσιεύματα άλλων -χωρίς την ρητή άδεια τους- απλά και μόνο για να πούμε ότι έχουμε και εμείς το θέμα...


----------------------------------


Μας ρωτάτε ότι είδατε άρθρα-βίντεο-φωτογραφίες που στείλατε στην «ΑΛΗΘΕΙΑ», σε άλλα τοπικά μπλογκ-ιστοσελίδες.



Απαντάμε ότι: Η «ΑΛΗΘΕΙΑ» δεν συνεργάζεται με κανένα άλλο τοπικό μπλογκ-ιστοσελίδα και ΠΟΤΕ δεν θα έστελνε σε άλλους άρθρα-βίντεο-φωτογραφίες που μας εμπιστευτήκατε.

Αν τα βλέπετε σε άλλα τοπικά μπλογκ-ιστοσελίδες αυτό σημαίνει ότι έχει «αντιγραφεί» χωρίς την άδεια και την συναίνεση μας.

Αν μας ζητούνταν η άδεια (κάτι πολύ σπάνιο...), θα την δίναμε μόνο για δικά μας άρθρα-ρεπορτάζ και ΠΟΤΕ χωρίς την άδεια σας για άρθρα που εσείς μας εμπιστευτήκατε.



--------------------------------------


Μας ρωτάτε γιατί δεν αναρτήθηκε στην «ΑΛΗΘΕΙΑ» το άρθρο σας.

Κάποιοι από τους λόγους που ένα άρθρο σας δεν θα δημοσιευτεί στην «ΑΛΗΘΕΙΑ» είναι οι παρακάτω:



1. Το άρθρο σας είναι ανώνυμο. Δεν δημοσιεύουμε ΠΟΤΕ στην «ΑΛΗΘΕΙΑ» ανώνυμα άρθρα που δεν υπογράφονται από τον αποστολέα ή τουλάχιστον δεν γνωρίζουμε εμείς τα στοιχεία του αποστολέα. Να συμπληρώσουμε ότι τα στοιχεία σας παραμένουν πάντα εφόσον το επιθυμείτε, απόρρητα και προστατευμένα.

2. Το άρθρο σας είναι ανάρμοστο, προσβλητικό, υβριστικό, συκοφαντικό. Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα περισσότερο…

3. Μην μας αποστέλλετε δημοσιεύσεις και ρεπορτάζ, άλλων μπλογκ-ιστοσελίδων-εφημερίδων. Το ότι μας στείλατε άρθρο που ανήκει σε κάποιον τρίτο, δεν μας δίνει και το δικαίωμα να το δημοσιεύσουμε χωρίς την άδεια του συγγραφέα του άρθρου.

4. Η «ΑΛΗΘΕΙΑ» δεν είναι… εισαγγελέας, δικαστής ή αστυνομία! Αν έχετε κάποιο πρόβλημα, διαφορά με κάποιο τρίτο πρόσωπο ή υπηρεσία, απευθυνθείτε πρώτα στις αρμόδιες υπηρεσίες-αρχές και εφόσον δεν λυθεί το πρόβλημα σας, είμαστε στη διάθεση σας να κοινοποιήσουμε το θέμα σας, πάντα για ενημερωτικούς λόγους και εφόσον δεν θίγονται πρόσωπα και καταστάσεις.



--------------------------------------


*Αυτές είναι οι βασικές αρχές με τις οποίες λειτουργεί η "ΑΛΗΘΕΙΑ" και θα συνεχίσει να πορεύεται με αυτές στην προσπάθεια της να σας ενημερώνει. Φυσικά έχουμε κάνει λάθη τα τελευταία 3,5 χρόνια, αλλά προσπαθούμε να ακολουθούμε όσο το δυνατόν καλύτερα τις αρχές μας με σεβασμό και αξιοπρέπεια και να διορθώνουμε όσο μπορούμε τα λάθη μας.

Αν διαφωνείτε με τα παραπάνω, είμαστε όλο αυτιά...

Είμαστε πάντα ανοιχτοί σε προτάσεις για την καλύτερη λειτουργία της ιστοσελίδας μας που μπορείτε να μας τις στείλετε στο email : pierikialithia@gmail.com


Αυτά προς το παρόν και σας ευχαριστούμε για τον χρόνο σας.


Για την "ΑΛΗΘΕΙΑ" και πάντα επώνυμα...

Κανταρτζής Μιχάλης