Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2018

Συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των πανελλαδικών εξετάσεων

Η διεύθυνση και το διδακτικό προσωπικό του ΓΕΛ Κάτω Μηλιάς εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στους μαθητές και τις μαθήτριές του που συμμετείχαν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις.


Τους συγχαίρουν για την επιτυχία της εισόδου σε ανώτατα και ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα αλλά και για την αντοχή που επέδειξαν σ’ αυτόν τον αγώνα δρόμου για να το καταφέρουν.

Το Γενικό Λύκειο Κάτω Μηλιάς είναι ένα μικρό περιφερειακό σχολείο, δεν έχει να επιδείξει μεγάλα ποσοστά επιτυχίας ή αξιομνημόνευτες πρωτιές. Θεωρούμε όμως ότι η επιτυχία των μαθητών μας δεν είναι ποσοτική, είναι ποιοτική. Για μας οι μαθητές μας είναι μικροί ήρωες: κατοικούν στα χωριά των Πιερίων, δεν έχουν το σχολείο κοντά στο σπίτι τους, δεν έχουν εύκολη πρόσβαση σε φροντιστήρια. Η μέρα τους ξεκινάει πολύ νωρίς το πρωί και η επιστροφή τους στο σπίτι τις περισσότερες φορές γίνεται αργά το βράδυ. Γι’ αυτό πιστεύουμε ότι τα συγχαρητήρια που τους αξίζουν είναι διπλά: για την επιτυχία και για την αντοχή τους!

Σε όσους πάλι δεν κατάφεραν να φτάσουν στην Ιθάκη τους, ευχόμαστε να είναι σωστές οι επιλογές τους από δω και πέρα και είμαστε σίγουροι πως θα βρουν τον δρόμο και το κουράγιο να φτάσουν στον στόχο τους.

Η δ/ντρια και το διδακτικό προσωπικό του σχολείου