Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2018

Το Δίκτυο Ενεργοποίησης Νέων Κατερίνης και το Let’s do it Greece σε μία συλλογική δράση για το περιβάλλον

Ανάμεσα σε 15 ομάδες πανελλαδικά, το Δίκτυο Ενεργοποίησης Νέων Κατερίνης θα συμμετέχει στο νέο project του Let’s do it Greece, το οποίο πραγματοποιείται σε άξονα ενός έτους και περιλαμβάνει...

4 καθαρισμούς μιας παραλίας μέσα σε ένα χρόνο και καταγραφή του αριθμού και του είδους των σκουπιδιών, προκειμένου τα στοιχεία που θα συλλεχθούν να χρησιμοποιηθούν σε έρευνες του HCMR και διαφόρων πανεπιστημίων.

Αυτό το Σάββατο, 15 Σεπτεμβρίου, η ομάδα του Δικτύου θα συντονιστεί για να συνεισφέρει μέσω αυτής της εθελοντικής δράσης στον καθαρισμό των παραλιών του Νομού μας, στα πλαίσια της πρώτης δράσης της νέας σεζόν για το Let’s do it Greece. Αναγνωρίζοντας πόσο σημαντική είναι η οικολογική συνείδηση των πολιτών, η ομάδα της Κατερίνης που έχει βάλει στόχο να ενεργοποιήσει την κοινωνική και συλλογική ευαισθητοποίηση των νέων ανθρώπων του τόπου, θα αποτελέσει ένα ακόμη κομμάτι σε αυτή την προσπάθεια της μεγαλύτερης οικολογικής δράσης στην Ελλάδα.

Μετά και από την επιτυχημένη προηγούμενη οικολογική δράση που έλαβε χώρα στο Πλατανόδασος Πιερίας, όπου και μέλη του Δικτύου έδωσαν το παρόν, στις 15 Σεπτεμβρίου, μέσα από ένα συλλογικό έργο, ευελπιστούμε να αναδείξουμε την ανάγκη που υπάρχει για να αγαπήσουμε το περιβάλλον. Η Κατερίνη χρειάζεται όσο τίποτα την ενεργοποίηση των νέων ανθρώπων της. Και το Δίκτυο την κάνει πράξη.

Αυτό το Σάββατο θα είμαστε όλοι εκεί.