Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

ΠΙΕΡΙΔΕΣ ΜΟΥΣΕΣ: Έκπληξη και χειροκρότημα στον πρώτο αγώνα της ομάδας της Ακαδημίας

Οι Πιερίδες Μούσες δεν σταματούν να εκπλήσσουν το ποδοσφαιρόφιλο κοινό της Πιερίας.

Την Κυριακή (21-10-2018), το πρωί, η είσοδος της ομάδας των κοριτσιών της Ακαδημίας στον αγωνιστικό χώρο, στον πρώτο αγώνα του πρωταθλήματος υποδομών της ΕΠΣ Πιερίας, στο οποίο συμμετέχουν ως αμιγής ομάδα κοριτσιών, ήταν έκπληξη για τους γονείς των αγοριών της ομάδας της Ακαδημίας Γιώτσα.

Η μαχητικότητα, το ταλέντο και η τεχνική των κοριτσιών, αλλά και η οργάνωση της ομάδας μέσα στον αγωνιστικό χώρο, προκάλεσε το αυθόρμητο χειροκρότημα όλων των φιλάθλων που βρέθηκαν στο γήπεδο για να δουν αυτό το παιχνίδι.

Για τις Πιερίδες Μούσες που πριν 25 χρόνια ξεκίνησαν το ποδόσφαιρο γυναικών στην Πιερία, αυτές οι εικόνες αμηχανίας και έκπληξης από φιλάθλους είναι πλέον μια πολλαπλά επαναλαμβανόμενη εμπειρία. Γι αυτό άλλωστε δικαιωματικά ανήκουν στις ιστορικές ομάδες της Ελλάδας και είναι η ομάδα που δίδαξε και διδάσκει το ποδόσφαιρο γυναικών στην Πιερία.

Στο πρώτο παιχνίδι οι μικρές Πιερίδες Μούσες αν και αγωνίστηκαν με πάθος και ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους και την τεχνική τους δεν κατάφεραν να επικρατήσουν.

Ήταν το πρώτο τους παιχνίδι στο πρωτάθλημα, ήταν μια εμπειρία πάνω στην οποία μαζί με την προπονήτρια θα χτίσουν τη συνέχεια στο πρωτάθλημα και σίγουρα το καλύτερο κι ελπιδοφόρο μέλλον.


Για εγγραφές νέων κοριτσιών από 7 έως 13 χρονών στην Ακαδημία των «Πιερίδων Μουσών», τη μοναδική οργανωμένη ομάδα κοριτσιών που συμμετέχει στο πρωτάθλημα υποδομών της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Πιερίας,

τα τηλέφωνα των αρμοδίων μελών του Δ.Σ είναι:

- 6936170169 Ζιώγα Παρασκευή, πρόεδρος του Δ.Σ. και
- 6983731899 Βαρβάρα Δρούγκα, Ταμίας του Δ.Σ.