Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

Σάββατο 1 Δεκεμβρίου βιωματικό εργαστήριο με θέμα: "Αυτογνωσία, Γνωριμία με τον εαυτό μου"

Το βιωματικό εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου στις 19:30 από την Ιωάννα Τσετιάνου HnD Σύμβουλο Ψυχικής Υγείας, Ειδικό Σύμβουλος Χημικής Εξάρτησης και Συνεξάρτησης (K.Π.Αθηνών)...

Θεραπεύτρια ζεύγους EFT στο γυμναστήριο Active Sport Gym που βρίσκεται στην οδό 19ης Μαΐου 12. Στον χώρο μπορούμε να εισέλθουμε με παπούτσια όχι όμως με τακούνια.

"Αυτογνωσία, Γνωριμία με τον εαυτό μου"

Η ημέρα ξεκινάει και με μια ανάσα .....έχεις να φροντίσεις τα παιδιά σου, να πας στην δουλειά, να κρατήσεις το νοικοκυριό σου, να πληρώσεις λογαριασμούς, να δεις φίλους, να καταλάβεις τον σύντροφο σου, να είσαι κοινωνικός, να είσαι αρεστός, να είσαι επιτυχημένος, να γυμναστείς, να φας σωστά, να μείνεις ψύχραιμος, να, να, να, να ....εσύ όμως ..ΕΣΥ; ποιος είσαι; τι σε κάνει αληθινά να γελάς; να λυπάσαι; ποια στοιχεία σου αγαπάς; ποια επιμελώς κρατάς στην αφάνεια; ας δώσουμε λίγο χρόνο σε εκείνο το εσωτερικό πλάσμα, μέσα μας που μας περιμένει..
Σε αυτό το βιωματικό εργαστήριο, θα κάνουμε κάποιες ομαδικές ασκήσεις αυτογνωσίας, με στόχο να πάρουμε μια ανάσα, από εκείνα τα γρανάζια της ρουτίνας που μας κάνουν να χάνουμε την επαφή με τον εαυτό μας!

Η είσοδος είναι ελεύθερη


Οικολογική Ομάδα "Μητέρα Γη"