Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

Με τραγούδια αγαπημένα ταξίδεψε το κοινό η Πολυτονική Ορχήστρα

Μια αναδρομή στο ελληνικό τραγούδι που μίλησε κατευθείαν στην καρδιά του ελληνικού λαού, μέσα από το έργο τριών σημαντικών συνθετών και πιο συγκεκριμένα των:Σταύρου Κουγιουμτζή, Απόστολου Καλδάρα και Άκη Πάνου...

παρουσίασε το βράδυ της Παρασκευής, στο πλαίσιο των «Αικατερινείων» η Πολυτονική Ορχήστρα Κατερίνης (Λαϊκό σύνολο), στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου – 5ου ΓΕΛ (πρώην Πολυκλαδικό).

Η ενταγμένη στο πρόγραμμα των επετειακών εκδηλώσεων για τα 20 χρόνια λειτουργίας του Χορευτικού Ομίλου Κατερίνης συναυλία προσέλκυσε πλήθος φίλων του καλού ελληνικού τραγουδιού, οι οποίοι έγιναν μια μεγάλη παρέα με τους συντελεστές της βραδιάς.

Το προσεγμένο πρόγραμμα που έφερε την σφραγίδα της Πολυτονικής Ορχήστρας Κατερίνης με μαέστρο τον Παναγιώτη Λιμπανοβνό, τα δημοφιλή τραγούδια των αξέχαστων δημιουργών, συνέθεσαν μια παράσταση γεμάτη μελωδίες τραγουδισμένες με τον παλιό καλό τρόπο της ειλικρίνειας και της αγάπης για την ελληνική λαϊκή μουσική, η οποία χειροκροτήθηκε θερμά από το κοινό.

Τον χαιρετισμό του Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη μετέφερε η αντιδήμαρχος Παρθένα Μακρίδου Παρτσαλίδου, ενώ χαιρετισμό απηύθυναν επίσης, ο Απόστολος Οικονόμου – αντιπρόεδρος του Χορευτικού Ομίλου Κατερίνης και ο Αθανάσιος Κουστιάνης - πρόεδρος της Πολυτονικής Ορχήστρας. Παρέστη επίσης το μέλος της οργανωτικής επιτροπής των «Αικατερινείων» Μαρία Σωτηριάδου κ.α. εκπρόσωποι των τοπικών αρχών, φορέων και συλλόγων.








ΔΗΜΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ – ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ (ΟΠΠΑΠ)
ΥΠΟ ΤΗΝ ΑΙΓΙΔΑ ΤΗΣ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΚΙΤΡΟΥΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΛΑΤΑΜΩΝΟΣ
ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ – ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Δήμος Κατερίνης
Γραφείο τύπου
25-11-2018