Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ Δημάρχου Κατερίνης Σάββα Χιονίδη για τη "χρυσή διάκριση" της Ελένης Χατζηλιάδου στο παγκόσμιο πρωτάθλημα καράτε

Από καρδιάς συγχαρητήρια στην Ελένη Χατζηλιάδου, για τη νέα εντυπωσιακή της εμφάνιση στην κατηγορία των +68 κιλών γυναικών και την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Καράτε, που διεξάγεται στη Μαδρίτη.



Η πρωταθλήτριά μας, η οποία αποδεικνύει διαχρονικά ότι συγκαταλέγεται στη γενιά των Ελλήνων αθλητών που εκπροσωπούν επάξια τη χώρα μας στο διεθνές αθλητικό στερέωμα πρόσφερε στον ελληνικό αθλητισμό, μία τεράστια διάκριση και μας έκανε όλους υπερήφανους.

Η νέα αυτή σπουδαία επιτυχία δημιουργεί υψηλές προσδοκίες, καθώς όπως είναι γνωστό, το συγκεκριμένο άθλημα εντάχθηκε στο Ολυμπιακό πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων του 2020, στο Τόκιο.

Θέλω επίσης να συγχαρώ θερμά τον πατέρα και προπονητή της Ελένης, Μάξιμο Χατζηλιάδη, την οικογένειά της γενικότερα, η οποία διαχρονικά στηρίζει την πρωταθλήτριά μας. Εύχομαι ολόψυχα στην Ελένη, υγεία και δύναμη, προκειμένου η συμμετοχή της σε όλες τις σπουδαίες διοργανώσεις που ακολουθούν, να στεφθεί με τη μεγαλύτερη δυνατή επιτυχία.

Σάββας Χιονίδης
Δήμαρχος Κατερίνης