Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

Χαλαρώστε... Χριστούγεννα είναι!


Άγιες και γιορτινές ημέρες και η ροή των ειδήσεων είναι λογικό για εμάς τουλάχιστον, να είναι μειωμένη.

Όσοι μας παρακολουθούν από την αρχή γνωρίζουν ότι ποτέ δεν ήταν αυτοσκοπός για εμάς εδώ στην "ΑΛΗΘΕΙΑ" να σας "φλομώσουμε" με ένα κάρο ειδήσεις απλά και μόνο για να κάνετε το... κλικ και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε.




Θα μπορούσαμε όμως και πολύ εύκολα να γεμίζουμε την σελίδα μας με ότι μπορείτε να φανταστείτε! Θα μπορούσαμε να γράψουμε πως να διώξετε τα μυρμήγκια από το σπίτι σας, τι φόρεσε εκείνη, τι ήπιε ο άλλος, 500 τρόπους για να κάνετε τηγανιτά αυγά και μακαρόνια, κ.α.

Η θεματολογία της "ΑΛΗΘΕΙΑΣ" είναι κυρίως ειδησεογραφία τοπικού περιεχομένου και φυσικά τα μεγάλα και σημαντικά γεγονότα που επηρεάζουν την ζωή όλων μας, οικονομικά, πολιτικά και εθνικά θέματα.


Χριστούγεννα είναι....


Κάντε ένα διάλειμμα, το διαδίκτυο αγχώνει, ζαλίζει και μπερδεύει. Περάστε λίγο χρόνο περισσότερο με την οικογένεια σας, δείτε τους φίλους σας, κάντε καμία δουλειά στο σπίτι, διορθώστε καμία... πρίζα, βγείτε έξω (υπάρχουν πολλές εκδηλώσεις), πηγαίνετε εκκλησία και μην σας νοιάζει, η "ΑΛΗΘΕΙΑ" εδώ θα είναι και αν συμβεί κάτι το σημαντικό θα σας ενημερώσει!


Χαλαρώστε, ηρεμήστε και γεμίστε την καρδιά σας με αγάπη, αγάπη όχι μόνο για τα δικά σας πρόσωπα, αλλά και για τον υπόλοιπο κόσμο. Θα νιώσετε καλύτερα!


Καλά Χριστούγεννα, η γέννηση του Χριστού μας να φέρει αγάπη και ειρήνη σε όλους μας και με το καλό να υποδεχτούμε το Νέο Έτος.