Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018

XmasSmiles2018 | 9 χρόνια ΧΑΜΟΓΕΛΑ!

Η ΟΝΝΕΔ Πιερίας χάρισε και φέτος Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα! Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος τα “Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα” ήρθαν να σφραγίσουν μια χρονιά δράσης και δημιουργίας για την οργάνωσή μας.

Η ΟΝΝΕΔ Πιερίας με την υποστήριξη του Δήμου Κατερίνης και της ΝΟΔΕ ΝΔ Πιερίας διοργάνωσε για 9η συνεχή χρονιά το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου στο κέντρο της Κατερίνης, στην Πλατεία Ελευθερίας τη δράση “Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα”. Με χαρά και ενθουσιασμό δεχθήκαμε και συγκεντρώσαμε ρούχα, τρόφιμα, παιχνίδια και σχολικά είδη και τα παραδώσαμε στην Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος και στο Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο, για την ενίσχυση του Εκκλησιαστικού Κοινωνικού Παντοπωλείου «Τροφοδότης», των Ημερησίων Συσσιτίων «Άρτος ο Επιούσιος» και της Τράπεζας δωρεάν διανομής Ρούχων και Υποδημάτων «Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων». Η δράση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία καθώς συγκεντρώσαμε για τον σκοπό μας πάνω από 200 συσκευασίες τροφίμων, 210 είδη ρούχων και δεκάδες παιχνίδια και σχολικά είδη.


Αφουγκραζόμενοι τις δύσκολες κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες που αντιμετωπίζουν συνάνθρωποί μας, στεκόμαστε και φέτος δίπλα τους παρέχοντας μια μικρή βοήθεια, στέλνοντας ταυτόχρονα ένα μήνυμα αγάπης και ανθρωπιάς τις Άγιες Μέρες των Χριστουγέννων. Σημαντικό σημείο της δράσης μας ήταν επίσης η ενημέρωση για την προσφορά των δομών της Ιεράς Μητρόπολης στην τοπική κοινωνία και η ευαισθητοποίηση όλων μας για τις ανάγκες ενίσχυσής της. Καλούμε όλους τους συμπολίτες μας να ενδιαφερθούν για τις δράσεις της Ιεράς Μητρόπολης και τους τρόπους υποστήριξης τους.


Ευχαριστούμε τα μέλη και τους φίλους της ΟΝΝΕΔ Πιερίας και όλους τους συμπολίτες μας που στήριξαν και φέτος τη δράση “Χριστουγεννιάτικα Χαμόγελα” στην προετοιμασία, την εξέλιξη και την ολοκλήρωσή της.


Για άλλη μια φορά τα Χαμόγελα περίσσεψαν!
Καλά Χριστούγεννα σε ΟΛΟΥΣ!
Καλές γιορτές και ευτυχισμένο, δημιουργικό και ειρηνικό το νέο έτος!


Με εκτίμηση,
ΟΝΝΕΔ ΠΙΕΡΙΑΣ