Τρίτη 1 Ιανουαρίου 2019

2019 – Έτος εκλογών. Τώρα αποφασίζουμε εμείς!!!


Ότι και να γίνει φέτος θα έχουμε εκλογές. Βουλευτικές, ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές (Δήμοι-Περιφέρειες). Ας αλλάξουμε προς το καλύτερο τα χωριά και τις πόλεις μας, ας αλλάξουμε προς το καλύτερο την Ελλάδα!


Ας μην μας πιάσουν στον ύπνο ξανά ουρανοκατέβατοι σωτήρες και «χρυσά» παιδιά με τα ψέμματα και τις υποσχέσεις τους.

Το 2019 είναι η κρισιμότερη χρονιά για τα εθνικά μας θέματα, για την Μακεδονία μας, το Αιγαίο μας, την Κύπρο μας, την Θράκη μας, την Βόρεια Ήπειρο μας.

Δεν μπορούμε να ανταλλάξουμε και να προδώσουμε την ιστορία και τις παραδόσεις μας με 2-3 επιδόματα, με ένα οχτάμηνο δουλειάς και με έναν μειωμένο ΦΠΑ…

Δεν μπορεί να μπει στην ζυγαριά το όνομα μας, τα σύμβολα μας, τα χώματα μας, ο ουρανός μας και η θάλασσα μας για 2-3 δωρεάν κουπόνια αγορών και λίγες σακούλες με τρόφιμα.

Η ιστορία μας δεν διαπραγματεύεται, δεν μπαίνει σε παζάρια!

Το 2019 θα φανεί αν είμαστε αντάξιοι της ιστορίας και του πολιτισμού που μας κληροδότησαν οι πρόγονοι μας.

Είμαστε ώριμοι πλέον να διακρίνουμε ποιοι είναι αυτοί που μας κορόιδεψαν, ποιοι είναι αυτοί που έβαλαν μπροστά το χρήμα και τα ανούσια ανταλλάγματα, πετώντας στα σκουπίδια τα πιστεύω και τα θέλω μας.

Ας γυρίσουμε την πλάτη σε όλους όσους διαχειρίστηκαν και εφάρμοσαν επάνω μας, επάνω στα παιδιά μας, επάνω στους αγέννητους Έλληνες, μνημόνια και στοχευμένες αντιλαϊκές πολιτικές.


➤ Ούτε μια ψήφο σε αυτούς που την ώρα που εμείς και τα παιδιά μας πεινούσαμε, αυτοί πλούτιζαν με τους παχυλούς μισθούς τους και εκμεταλλεύτηκαν τον μόχθο και τον ιδρώτα των πατεράδων και των παππούδων μας.

➤ Ούτε μια ψήφο σε αυτούς που ψήφισαν μνημόνια, παραμυθιάζοντας μας ότι θα μας σώσουν, ενώ στην ουσία σκεφτόταν μόνο τους εαυτούς τους.

➤ Ούτε μια ψήφο σε αυτούς που για να μην χάσουν την καρέκλα και τον μισθό τους, ψήφιζαν τα πάντα, ασχέτως αν ο λαός τους υπέφερε.

➤ Ούτε μια ψήφο σε αυτούς που παριστάνουν τώρα τους σωτήρες, ενώ πριν από λίγα χρόνια έκαναν τα ίδια με αυτούς που τώρα κατηγορούν.

➤ Ούτε μια ψήφο σε αυτούς που σαν λύκοι με προβιά αρνιού, αλλάξαν το όνομα τους και το περιτύλιγμα, για να κρύψουν τις ευθύνες τους, τις ενοχές τους και να μας κοροϊδέψουν ξανά.


Για πόσο ακόμα θα τους αφήνουμε να μας βλέπουν και να μας συμπεριφέρονται σαν να είμαστε πρόβατα;


Το 2019 ας δώσουμε την ευκαιρία σε όλους όσους δεν έχουν καμία σχέση με τους παραπάνω ψευτοσωτήρες, σε όλους όσους βάζουν μπροστά την Πατρίδα και τους πολίτες της και δεν μας βλέπουν μόνο σαν αριθμούς όταν ετοιμάζουν νόμους και προϋπολογισμούς.

Ας γίνει το 2019 η χρονιά που θα νιώσουμε υπερήφανοι για τις επιλογές μας!

Ας γίνει το 2019 η χρονιά που στα μάτια των παιδιών μας θα βλέπουμε την Ελλάδα να έχει παρόν και μέλλον, να μεγαλουργεί και να στέκεται αγέρωχη στο πέρασμα των αιώνων!

Φτάνει να μην ξεχάσουμε όλους αυτούς που μας είπαν ψέμματα…