Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

ΔΥΟ ΣΤΑ ΔΥΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ. ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 3-1

Την 2η μεγάλη και σημαντική νίκη πέτυχαν οι γυναίκες του Πιερικού καθώς κέρδισαν στο ΔΑΚ Κατερίνης την πολύ καλή και μαχητική ομάδα της Αλεξάνδρειας με 3-1 σετ σε ένα πολύ καλό παιχνίδι.

Έτσι οι γυναίκες του Πιερικού παραμένουν στην πρώτη θέση της βαθμολογίας θέλοντας να πετύχει το στόχο της πολύ νωρίς, που είναι η παραμονή της ομάδας στην ΄Β Εθνική κατηγορία.

Στο 1ο σετ οι παίκτριες του Πιερικού μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, πήραν μια διαφορά στο σκορ, την οποία κράτησαν μέχρι το τέλος του σετ, κερδίζοντας το εύκολα με 25-20.

Στο 2ο σετ έγινε μάχη, καθώς οι παίκτριες της Αλεξάνδρειας προέβαλλαν σθεναρή αντίσταση αλλά τελικά τα κορίτσια του Πιερικού πήραν το σετ με 25-22 κάνοντας έτσι το 2-0 σετ.

Στο 3ο σετ οι γυναίκες του Πιερικού χαλάρωσαν αδικαιολόγητα κάνοντας αρκετά επιπόλαια λάθη, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στην ομάδα της Αλεξάνδρειας να πάρει δίκαια το σετ με 25-19.

Στο 4ο σετ είχαμε μία επανάληψη του 1ου σετ, όπου τα κορίτσια του Πιερικού δεν άφησαν την ομάδα της Αλεξάνδρειας να πιστέψει ότι μπορεί να διεκδικήσει κάτι καλύτερο, κερδίζοντας το εύκολα με 25-19 και την νίκη με 3-1 σετ παραμένοντας έτσι στην 1η θέση της βαθμολογίας.

Η ομάδα του Πιερικού, δείχνει με τα αποτελέσματα της την κυριαρχία της και στο γυναικείο πρωτάθλημα. Μια ομάδα στην οποία αγωνίζονται και κορίτσια του Αρχελάου με την ένωση των δυο ισχυρότερων ομάδων του Νομού, και φαίνεται ξεκάθαρα η υπεροχή των κοριτσιών του Πιερικού – Αρχελάου και πως το μέλλον αναμένεται ιδιαίτερα εντυπωσιακό. Όλοι πλέον βλέπουν το φανταστικό οικοδόμημα που δημιουργήθηκε με την ένωση, και όλοι πλέον έρχονται στους ειδικούς και στους καλύτερους για σίγουρα και σταθερά αποτελέσματα.

25-20, 25-22, 19-25, 25-19

Σύνθεση: Τουλίκα, Μάτιου, Παναγιωτίδου, Αργυροπούλου, Χατζηευστρατιάδου, Παπαπέτρου, Κατσίκα, Χατζησακούλα, Μόσχογλου, Τερψέλλα, Κεσεσίδου, Σατραζέμη, Καλπακίδου, Μαρένα.

Η βαθμολογία

α/α
Ομάδα
Βαθμοί
1
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
6
2
ΑΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
6
3
ΓΑΣ Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
6
4
ΑΠ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ
3
5
ΑΣ ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ 
3
6
ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
0
7
ΦΕΣ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ
0
8
ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
0