Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

Οι «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ» για την Μακεδονία

«Μην παραχαράσσετε την ιστορία,
η Μακεδονία είναι μία,
λάμπει από Ελλάδα κι Ορθοδοξία,
η Μακεδονία είναι Ελληνική…»

Η Δημοτική Κίνηση Πολιτών Λέσβου «ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ» καλεί τους βουλευτές του ελληνικού Κοινοβουλίου να μην ψηφίσουν την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών που έφερε η Συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και η οποία παραδίδει, για να εξυπηρετηθούν ξένα και ντόπια πολιτικο-οικονομικά και γεωστρατηγικά συμφέροντα αλλά και ιδεοληψίες, το όνομα (και όχι μόνον), της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς. Σε διαφορετική περίπτωση τα ονόματα αυτών που θα στηρίξουν αυτήν την κατάπτυστη Συμφωνία, θα χαραχτούν δίπλα στα ονόματα των προδοτών Εφιάλτη, Πήλιου Γούση και Νενέκου.

Περιμένουμε έστω και την ύστατη στιγμή, η Κυβέρνηση και οι βουλευτές να κατανοήσουν ποια πράγματα είναι αδιαπραγμάτευτα και να μην τολμήσουν να κάνουν αυτό που καμιά ελληνική κυβέρνηση δεν έκανε (ούτε ακόμη και αυτή της Δικτατορίας), να δεχθούν δηλαδή, συμβιβασμό με τα Σκόπια στο θέμα του Μακεδονικού.

Καλούμε λοιπόν, το λεσβιακό λαό να ξεσηκωθεί και να συμμετάσχει στο ΠΑΝΕΘΝΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ για τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ στις 20 /1/2019 στις 2μμ.

Όσους δε, από τους συμπολίτες μας αδυνατούν να μεταβούν στην Αθήνα, τους καλούμε να δώσουν το παρών στην Υποστολή της Σημαίας στην Προκυμαία Μυτιλήνης στις 5:30 μμ. όπου και θα διατρανώσουμε την αντίθεσή μας στην αντεθνική Συμφωνία των Πρεσπών, στέλνοντας ταυτόχρονα μήνυμα προς κάθε κατέυθυνση ότι: «Δεν θα την πάρουνε ποτέ τη γη των Μακεδόνων, τη χώρα την Ελληνική, το χάρμα των αιώνων...»!



Δημοτική Κίνηση Πολιτών Λέσβου
«ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ»