Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019

Ανακοίνωση υποψηφιότητας Περικλή Αμοιρίδη.

- Φίλες και Φίλοι μου, αποφάσισα να ενώσω τις δυνάμεις μου με το Δήμαρχο Σάββα Χιονίδη και να είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στις εκλογές του Μαΐου.

Ανέκαθεν στόχος της ενασχόλησης μου με την πολιτική ήταν ο τόπος μου και οι άνθρωποι του.

Αγαπώ την Κατερίνη και ακόμα περισσότερο τους ανθρώπους της. Πιστεύω ότι με την αποφασιστικότητά μου και την νεανικότητά μου μπορώ να βοηθήσω νέους ,νέες, επαγγελματίες και εργαζόμενους, αλλά και εκείνους που περιμένουν την βοήθειά μας και την αλληλεγγύη μας γιατί είναι πάσχοντες.

Ο Δήμαρχος μας Σάββας Χιονίδης έχει να παρουσιάσει έργο και κυρίως έχει δείξει ανθρωπιά. Γι' αυτό τον εμπιστεύομαι, γι' αυτό είναι τιμή μου να αγωνιστώ δίπλα του ώστε να γίνει ο Δήμος μας ακόμα καλύτερος.

Οι Θέσεις μας, η στάση μας, οι πράξεις μας, είναι η ταυτότητα μας. Όλοι εμείς που αγαπάμε την Κατερίνη αποφασίσαμε να δώσουμε τις δυνάμεις μας, τις γνώσεις, την εμπειρία κ την ενεργητικότητα μας προς όφελος των δημοτών.

Είμαι αποφασισμένος να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να είστε σίγουροι ότι στο πρόσωπό μου θα βρείτε όλοι, ανεξάρτητα εάν με ψηφίσετε ή όχι, έναν σύμμαχο, έναν χρήσιμο ενεργό πολίτη.

Σας ευχαριστώ και εύχομαι να είμαι μία από τις επιλογές σας στο ψηφοδέλτιο ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΔΡΑΣΗ με το Σάββα Χιονίδη Δήμαρχο


Περικλής Αμοιρίδης

Δημοτικός Σύμβουλος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πολίτες σε Δράση