Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2019

Αγιασμός των υδάτων στην Παραλία Κατερίνης με... απρόοπτα! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πραγματοποιήθηκε πριν από λίγο στην Παραλία Κατερίνης ο αγιασμός των υδάτων από τον Μητροπολίτη Κατερίνης Γεώργιο, παρουσία πλήθους κόσμου παρά το κρύο που επικρατούσε και το χιονισμένο τοπίο.



Ο αγιασμός "σημαδεύτηκε" όμως από ένα απρόοπτο γεγονός.


Ενώ όλοι οι κολυμβητές είχαν πάρει θέση στην ακτή περιμένοντας την ώρα που ο Μητροπολίτης θα έψελνε το Εν Ιορδάνη βαπτιζομένου σου Κύριε και ο σταυρός ερρίφθη στη θάλασσα από πλοιάριο και οι κολυμβητές άρχισαν να κολυμπούν προς τον σταυρό, ένας άλλος κολυμβητής που ήταν σε κοντινό πλοιάριο βούτηξε και τον έπιασε.


Αυτό προκάλεσε μια αμηχανία αλλά και ταραχή στους υπόλοιπους κολυμβητές αλλά και στον κόσμο που παρακολουθούσε γιατί θεωρήθηκε ότι ήταν άδικο για τα παιδιά που ξεκίνησαν να κολυμπούν από την ακτή, ενώ ο συγκεκριμένος κολυμβητής που έπιασε τον σταυρό βούτηξε σχεδόν δίπλα από το σημείο που έπεσε ο σταυρός.

Επίσης ο κολυμβητής που έπιασε τον σταυρό δεν τον έφερε στην ακτή και στην εξέδρα που ήταν ο Μητροπολίτης και οι υπόλοιποι, αλλά βγήκε αφού είχαν φύγει σχεδόν όλοι.




*Μείνετε στην "ΑΛΗΘΕΙΑ", θα ακολουθήσουν ρεπορτάζ, φωτογραφίες και βίντεο από τον αγιασμό των υδάτων στην Ολυμπιακή ακτή αλλά και στην Παραλία Κατερίνης.