Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

Επίσκεψη Τζανακόπουλου στην Κατερίνη κάτω από αποδοκιμασίες και με την παρουσία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων. (ΦΩΤΟ)

"Αφιλόξενη" πόλη η Κατερίνη για τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.
- Δεν "χωνεύεται" από τους κατοίκους της η Συμφωνία των Πρεσπών.
- Κάτω από ισχυρή αστυνομική παρουσία η επίσκεψη Τζανακόπουλου.


Την Κατερίνη επισκέφτηκε σήμερα ο Υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος για να μιλήσει σε πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας.

Από νωρίς ο χώρος γύρω από το Επιμελητήριο Πιερίας είχε αποκλειστεί από την αστυνομία η οποία είχε διακόψει την κυκλοφορία στα αυτοκίνητα, ενώ με κλούβες των ΜΑΤ είχε σχηματίσει κλοιό ώστε να μην πλησιάσουν όσοι διαμαρτύρονταν κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.


Ενώ αστυνομία υπήρχε περιμετρικά του κέντρου με περιπολίες των ανδρών της ομάδας "ΔΙΑΣ".


Να σημειωθεί όπως μας δήλωσαν διαδηλωτές που ήρθαν από την Θεσσαλονίκη με λεωφορείο, ότι η αστυνομία σταμάτησε στα διόδια άλλα δυο λεωφορεία και δεν τα επέτρεψε να έρθουν στην Κατερίνη.


Επίσης έγιναν προσαγωγές κάποιων ατόμων που δεν ήταν από την Κατερίνη σύμφωνα με όσα μας δήλωσαν οι διαδηλωτές.


Οι διαμαρτυρίες ήταν ειρηνικές και δεν σημειώθηκε κάποιο επεισόδιο, παρά μόνο συνθήματα για την ελληνικότητα της Μακεδονίας και κατά της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.


Πάντως ο κ. Τζανακόπουλος δεν γλύτωσε τις διαμαρτυρίες αφού απέναντι από το Επιμελητήριο σε καφετέρια υπήρχε κόσμος που τον αποδοκίμασε τόσο κατά την έλευσή του όσο και κατά την αποχώρησή του. Οι συγκεντρωμένοι αποδοκίμαζαν και τα στελέχη και φίλους του ΣΥΡΙΖΑ που είχαν έρθει για την ομιλία.


Ένταση δημιουργήθηκε όπως μας καταγγέλθηκε για κάποιους συμπολίτες μας που δεν τους επιτράπηκε η είσοδος στο Επιμελητήριο, η οποία είσοδος αφού μπήκε όλος ο κόσμος μέσα, κλειδώθηκε…


Εντός της αιθούσης νεαρή κοπέλα της πόλης μας προσπάθησε να διαμαρτυρηθεί κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών με αποτέλεσμα την απομάκρυνσή και την οδήγησής της στο αστυνομικό τμήμα.


Στην ομιλία του κ. Τζανακόπουλου ήταν η νέα Υπουργός Μακεδονίας Θράκης Ελευθερία Χατζηγεωργίου, οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Χρήστος Γιαννούλης, ο διοικητής του Νοσοκομείου Κατερίνης Ανέστης Μυστρίδης, στελέχη και φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας καθώς και υποψήφιοι του νομού μας για τις αυτοδιοικητικές εκλογές.


*Αύριο στην "ΑΛΗΘΕΙΑ" θα αναρτηθούν περισσότερα βίντεο από τις διαμαρτυρίες του κόσμου στην επίσκεψη του κ. Τζανακόπουλου.