Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Εγκαινιάστηκε η αίθουσα γυμναστικής του Αρχέλαου Κατερίνης. Έλαμψαν οι Ολυμπιονίκες και οι Παγκόσμιοι Πρωταθλητές μας! (ΦΩΤΟ)

Μάγεψαν και έλαμψαν με την παρουσία τους οι Ολυμπιονίκες και Παγκόσμιοι Πρωταθλητές μας, Ελευθέριος Πετρούνιας, Βασίλειος Τσολακίδης, Βλάσης Μάρας και Βαρβάρα Φίλιου.







Έκλεψαν την παράσταση οι πρωταθλητές μας στην μεγάλη και ιστορική σημερινή ημέρα του Αρχέλαου Κατερίνης.

Η νέα αίθουσα ενόργανης γυμναστικής για τον Αρχέλαο είναι γεγονός και η συγκίνηση δεν κρυβόταν τόσο από τα μέλη του συλλόγου όσο και από τους παρευρισκόμενους.

Αλλά το μεγάλο γεγονός επίσης ήταν η παρουσία των πρωταθλητών μας στα εγκαίνια, με τον κόσμο και τα μικρά παιδιά να τους υποδέχονται με ενθουσιασμό και εκδηλώσεις λατρείας.

Κάθε φορά που αναφέρονταν τα ονόματα τους ή όταν έπαιρναν τον λόγο οι πρωταθλητές μας , εικόνες αποθέωσης και ζητωκραυγές πλημμύριζαν την νέα αίθουσα γυμναστικής του Αρχέλαου Κατερίνης.

Εκατοντάδες παιδιά πολιόρκησαν τους Ελευθέριο Πετρούνια, Βασίλειο Τσολακίδη, Βλάση Μάρα και Βαρβάρα Φίλιου για ένα αυτόγραφο και φυσικά μια φωτογραφία!

Και οι πρωταθλητές μας, δεν αρνήθηκαν το χατήρι σε κανένα παιδί!

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Κατερίνης, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας Μπέττυ Σκούφα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης Θανάσης Λιακόπουλος και πολλοί άλλοι επίσημοι και καλεσμένοι.