Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2019

ΕΠΣ ΠΙΕΡΙΑΣ - Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων της ΕΠΟ

Έπεσε η αυλαία της α΄ φάσης για τις Μικτές Ομάδες μας Νέων και Παίδων στο Αθλητικό Κέντρο της Νέας Εφέσσου Πιερίας - Συνεχίζει να εκπροσωπεί το πιερικό ποδόσφαιρο η ομάδα των Νέων της ΕΠΣ Πιερίας, αφού κατέλαβε επάξια τη δεύτερη θέση με διαφορά.


Η συνέχεια της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής στο Αθλητικό Κέντρο της Νέας Εφέσσου Πιερίας για την ομάδα Νέων του Παναγιώτη Αμανατίδη ενάντια στην αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Μακεδονίας δεν καρποφόρησε παρόλο που η ομάδα έλεγχε το παιχνίδι και στο τέλος του παιχνιδιού λύγισε. Πιάνοντας εξαιρετική επίδοση οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ΕΠΣ Πιερίας ισορρόπησαν το παιχνίδι και κρατούσαν ψηλά τον αντίπαλο αλλά πριν από τη λήξη του παιχνιδιού λύγισαν με 0-2. Έτσι η ομάδα των Νέων της ΕΠΣ Πιερίας καταλαμβάνει τη δεύτερη θέση παίρνοντας το πολυπόθητο εισιτήριο για την επόμενη φάση και περιμένει την κλήρωση της ΕΠΟ για να γνωρίσει τον επόμενο αντίπαλο. Γενικά οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Παναγιώτη Αμανατίδη παρουσίασαν έναν δύσκολο αντίπαλο για όλες τις ομάδες του ομίλου, παρουσίασαν μια καλή και αξιόλογη πορεία χαρίζοντας όμορφο ποδόσφαιρο. ΕΠΣ Πιερίας Νέοι: (προπονητής Αμανατίδης Παναγιώτης), Κουρτίδης, Ρίζος Η., Μπαλαούρας, Χεριανίδης, Μακρίδης, Ζαγκελίδης, Κατσιούλης, Καρανικόλας, Καραμήτρος, Αδαμόπουλος, Ασλανίδης. Αγωνίστηκαν επίσης: Καρανάτσιος, Ζαπουνίδης, Ρίζος Ι., Αλχαζίδης, Σιδηρόπουλος. Αποστολή: Καραλιόλιος, Σκαρμπαδώνης.


Ηττήθηκε με 0-5 η ομάδα Παίδων του Παναγιώτη Κυπαρίσση από την αντίστοιχη ομάδα της ΕΠΣ Μακεδονίας για την 6η και τελευταία αγωνιστική παρόλο που άντεξε και ισορρόπησε το παιχνίδι κατόπιν κατέβαλε φιλότιμες προσπάθειες και ανέβασε την επίδοσή της παίζοντας αξιόλογο και ποιοτικό ποδόσφαιρο αλλά δεν κατάφερε να καρποφορήσουν οι ευκαιρίες που παρουσιάστηκαν και ήσαν άτυχοι στην τελική προσπάθειά τους. Η ομάδα του Παναγιώτη Κυπαρίσση χρησιμοποίησε στο τελευταίο παιχνίδι με τον πρωτοπόρο του ομίλου και ποδοσφαιριστές μικρότερης ηλικίας δίνοντάς τους την ευκαιρία να αγωνιστούν με μια ποιοτικά αντίπαλη ομάδα όπως είναι αυτή της ΕΠΣ Μακεδονίας η οποία τερμάτισε πρώτη στον όμιλο. Γενικά η ομάδα των Παίδων απέδειξε πως είναι σε θέση να παρουσιάσει αξιόλογο ποδόσφαιρο και το μέλλον θα είναι αποδοτικότερο για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές. ΕΠΣ Πιερίας Παίδων: (προπονητής Κυπαρίσσης Παναγιώτης), Μαυρόπουλος, Βαλσαμίδης, Ρουμελιώτης, Γκιώνης, Μπατζογιάννης, Ανυφαντής, Τσανούσας, Τρούμπαλος, Παπακώστας, Τσινίκος, Παραδείσης. Αγωνίστηκαν επίσης: Βαρυτιμίδης, Παλαιολόγος, Μπουκλάς, Μακρής, Γκούμας, Δράντζιος. Αποστολή: Μαρδάνης.

Διαιτητές: Κεχαγιάς Κων/νος, Σουλίδης Ευστράτιος, Πραχάλης Κων/νος, Βογδόπουλος Θωμάς, όλοι της ΕΠΣ Κοζάνης.






Γραφείο Τύπου Τεχνικής Επιτροπής Μικτών Ομάδων