Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

ΣΤΟ "ΡΕΛΑΝΤΙ" ΟΙ ΕΠΙΔΟΞΟΙ ΑΗΤΤΗΤΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ - ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΑΠΣ ΑΙΟΛΟΣ 3-0

Την 2η νίκη του σε 2 αγώνες πέτυχαν οι παμπαίδες του Πιερικού καθώς κέρδισαν την ομάδα του Αιόλου με 3-0 σετ...

δείχνοντας για ακόμη ένα παιχνίδι ποια είναι η κυρίαρχη δύναμη στο πρωτάθλημα των παμπαίδων και ποιο είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και μάλιστα με απόλυτο ρεκόρ νικών και σετ.

Οι παμπαίδες του Πιερικού μπήκαν δυνατά στο 1ο σετ, πήραν διαφορά στο σκορ από την αρχή, την οποία κράτησαν ως το τέλος του σετ, κερδίζοντας το εύκολα με 25-15. Ίδιο σκηνικό και στο 2ο σετ, το οποίο κέρδισαν και αυτό εύκολα με 25-17. Στο 3ο σετ δεν συνάντησαν καμία αντίσταση από την ομάδα του Αιόλου, κερδίζοντας το πολύ εύκολα, όπως δείχνει και το σκορ με 25-9. Οι παίκτες του Πιερικού δεν χρειάστηκε να “φορτσάρουν” καθόλου, πετυχαίνοντας άλλη μια εύκολη νίκη.

Η ομάδα του Πιερικού έδειξε την σοβαρή δουλειά που γίνεται στις υποδομές της ομάδας (η Ανδρική ομάδα αγωνίζεται στην Α2 Εθνική κατηγορία) μέσα από την επιστημονική και την τεχνικοτακτική καθοδήγηση του προπονητή του Πιερικού, καθώς η ομάδα παρουσιάστηκε έτοιμη για την κατάκτηση και αυτού του πρωταθλήματος. Ο Πιερικός διαθέτει πληθώρα αθλητών, όπως δείχνει και το ρόστερ του, ενώ υπάρχουν και άλλα αγόρια που θα παίξουν στους επόμενους αγώνες.

(25-15, 25-17,25-9) 

Σύνθεση: Παπανικολάου, Τασχουνίδης, Κρομύδας Στ., Κρομύδας Λ., Χρυσικός, Κωνσταντινίδης, Μπήτος, Κιναλής, Μαϊμάρης Δ., Μαϊμάρης Γ., Δημολιός, Γαληνός.



Η βαθμολογία :


α/α
Ομάδα
Βαθμοί
ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
6
2
ΓΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
0
3
ΑΠΣ ΑΙΟΛΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
0


Σάββατο 9/3/2019 και ώρα 18:00 όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Τ9 του Σιδηροδρομικού σταθμού στο ματς της χρονιάς.. ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ


ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ
ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΙ